Päivitetty 09.03.2014

Kodin saanut koira: VALENTINA


10/2013

 

VALENTINA

* n. 2v.

* narttu

* steriloidaan

* Romaniassa

 

 

 

5.11.2013
Valentina löytyi Kulkurien aktiivien reissulla heidän ajaessaan Nobody’s Dogsin tarhalta kohti Bukarestia. Edellä ajanut eläinsuojelija Alina Stan pysähtyi yllättäen ja nappasi pienen mytyn tien vierestä mukaansa. Valentina vietti yönsä eläinklinikalla, jossa se ei meinannut aamulla edes herätä Alinan sitä sieltä hakiessa, pieni oli niin väsynyt seikkailustaa. Kuka tietää, mitä kaikkea tuolle pienelle tytölle on matkallaan sattunut..

Valentina on pienikokoinen, noin 6kg. Valentinalta puuttuu toinen silmä, mutta silmä kuopassa ei näyttäisi olevan tulehdusta tai muutakaan vikaa. “Silmää” seuraillaan kuitenkin koko ajan ja hoidetaan tarvittaessa.

Valentina on hyvin ihmisrakas ja tulee hyvin toimeen niin uros- kuin narttukoirienkin kanssa. Valentinalla on selkeästi joskus ollut oma koti. Valentinasta huokuu tietynlainen herkkyys ja “fifiys”, joten tästä saa joku aivan loistavan pikkukoiran itselleen!

13.11.2013
Valentinan silmä on operoitu, silmänkuoppa puhdistettiin ja nyt sitä tarkkaillaan, jotta paraneminen sujuu ongelmitta.


19.2.2014
Valentina on varattu omaan kotiinsa.

Valentina luovutetaan asianmukaisesti rokotettuna, sirutettuna, tautien varalta testattuna, loishäädettynä ja oman EU-passin omistavana.


8.3.2014
Valentina saapui omaan kotiinsa Suomeen.

 

Valentinan varaajana toimi Nea.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.