Päivitetty 17.08.2015

Kodin saanut koira: VANILLA


 

Nauravanaamainen Vanilla 5/14VANILLA

* noin 3-4-vuotias

* uros

* kastroidaan

* Romaniassa

 

 

 

14.6.2014
Vanilla on noin 3-4-vuotias, suunnattoman ystävällinen poika, joka pitää tällä hetkellä majaansa Andan tarhalla. Vanilla on niitä koiria, jotka ovat niin hyväntuulisia, että niiden silmätkin nauravat! Tämä kunnalliselta tappotarhalta pelastettu nauravanaamainen poika asuu samassa häkissä nuoremman ja vanhemman nartun kanssa ja tulee molempien kanssa hyvin toimeen. Vanilla sietää hyvin jopa toisen häkkikaverinsa ajoittaiset komentelut, eikä se missään vaiheessa anna minkään pyyhkiä iloista hymyä naamaltaan.  

Noin 50 senttä korkea ja kolmisenkymmentä kiloa painava Vanilla hakeutuu aktiivisesti ihmisseuraan ja etsii jatkuvasti kättä, joka huomioisi, silittäisi ja rapsuttaisi. Vanilla on iloinen ja ihmisrakas olematta päällekäyvä. Vaikka sällillä onkin kohtuullinen määrä kiloja, se ei ole lihava, vaan pikemminkin vankkarakenteinen.

Vanilla etsii nyt ikiomaa kotia, jossa olisi tarjota sille riittävästi aktiviteetteja, runsaasti kärsivällisyyttä sekä rajoja ja rakkautta. Lisäksi kodin tulee huomioida, ettei Vanilla ole tiettävästi koskaan elänyt kotikoirana, joten sisäsiisteys, hihnakävely ja arkitottelevaisuus ovat pojalla kaikki vielä oppimatta. Kaiken Vanillalle annetun ajan ja rakkauden tulee se varmasti korvaamaan moninkertaisesti. Tämän koiran kanssa on hyvin todennäköisesti mahdotonta olla huonolla tuulella! Huomioithan kuitenkin, että Vanillaan tulee sitoutua koko sen loppuelämän ajaksi. Vanilla saattaa olla perheenjäsenesi jopa kymmenen vuotta, joten harkitsethan asiaa siis huolella.

15.7.2014
Kulkurien aktiivit tapasivat upean Vanillan heinäkuun alussa Romaniassa ja kuvailivat sitä reippaaksi ja kohteliaaksi pojaksi, joka tuli iloisesti moikkaamaan myös sille vieraita ihmisiä. Kulkurien aktiivit kertoivat, että Vanilla painautui kättä vasten anoen rapsutuksia, mutta pojasta löytyi myös virtaa! Tämä iloinen liehuhäntä olisi varmasti täyden kympin koira aktiivisessa kodissa! Lisätty muutama uusi kuva Vanillasta.

5.11.2014
Kulkurien aktiivit vierailivat Romaniassa lokakuussa 2014 ja tapasivat matkallaan myös ihastuttavan Vanillan. Aktiivit kuvailivat Vanillaa ystävälliseksi pojaksi, joka ilahtuu kovasti makupaloista malttaen odottaa niitä hienosti. Vanillan kuulumiset eivät valitettavasti olleet vain hyviä, sillä aktiivit kertoivat Vanillan olevan tarhalla nyt apaattisen oloinen ja syrjäänvetäytyvä. Vanilla ei nauti olostaan tarhalla yhtään ja siksi olisikin tärkeää, että tämä ihastuttava poika pääsisi pois tarhalta omaan kotiinsa pian!

6.11.2014
Lisätty uusi video ihanasta Vanillasta!

Videon Vanillasta löydät täältä.

13.11.2014
Lisätty uusia kuvia upeasta Vanillasta!

11.1.2015
Vanilla sai ilouutisia! Se on varattu ikiomaan kotiin Suomeen!

14.6.2015
Vanilla on matkustanut pitkän odotuksen jälkeen omaan kotiinsa 13.6.2015. 

Vanilla saapuu Suomeen sirutettuna, rokotettuna, loishäädettynä, tautitestattuna ja EU-passin kanssa. Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin adoptoitavan eläimen terveyteen, luovutussopimukseen, koiranomistajan oppaaseen sekä adoptoinnin kustannuksiin.

17.8.2015
Saimme ihania kotikuulumisia Vanillan perheeltä:

“Vanilla on ollut nyt rakastettuna kotikoirana reilut kaksi kuukautta. Oli hieno kokemus olla lentokentällä Vanilla-koiraani vastassa pitkän odotuksen jälkeen.

Matka lentokentältä kotiin sujui tosi hyvin, Vanilla oli autossa aivan levollinen. Kotona vastassa olivat Pietarin ja Viipurin rescuekoirat Somppu ja Fami. Alku tutustuminen tehtiin ulkona, koirat haistelivat uuden tulokkaan ja totesivat, että jaa, tällainen kaveri. Ei mitään ongelmaa.

Vanilla oli heti kotonaan. Se on ollut täysin sisäsiisti heti ja osaa olla yksin kotona kavereiden kanssa. Vanilla on kaikessa mukana, sillä on paljon touhua päivisin,tallilla se viihtyy hyvin eikä pelkää enää yhtään, se sai tutustua tallin eläimiin ihan omatoimisesti, valvovan silmän alla. Ainoa asia mitä me työstetään on se, että kissoja ei saa ajaa takaa ulkona ollessa, sisällä se ei niistä välitä.

Vanilla rakastaa kaikkia. Se on todella ystävällinen, rauhallinen, hyväntuulinen mietiskelijä ja onkin saanut lempinimekseen Hämyveikko. Se kyöhnää ja pukkii kuonolla niin lapsia kuin aikuisiakin pyytäen hellyyttä.Se ei hauku juuri ollenkaan. Ruoka on aivan mieletön asia, ahneita ovat kaveritkin, mutta Vanilla on vielä omaa luokkaa. Se syö kaiken. Kerran kuului tallilta ääniä, menin katsomaan niin se oli raahannut ulos ison ruoka saavin ja puoli koiraa oli saavissa, onneksi ruokaa ei ollut paljon.

Vanillan kotiutuminen on sujunut erittäin hyvin ja helposti, olin varautunut kaikkeen mahdolliseen, mutta mitään kummempia vaikeuksia ei ole ollut. Se on aivan ihana koira ja silminnähden nauttii elämästään täällä. Haluan kiittää kulkureita että olemme saaneet Vanillan. Te teette erittäin arvokasta työtä.

Terveisin Hanna-Liisa, Vanilla ja koko muu poppoo”

Suuret kiitokset ihanista terveisistä ja oikein hyvää jatkoa Vanillalle perheineen!

Vanillan adoptiovastaavavana toimi Niina.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.