Päivitetty 20.11.2014

Kodin saanut koira: SARA


SARA

* 2kk

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

 

31.10.2013

Sara on varattu omaan rakastavaan kotiin Suomeen.

15.12.2013

Sara saapui vihdoin omaan kotiinsa 14.12.2013.

20.11.2014
Kohta vuoden omassa kodissaan viettänyt Sara lähetteli kuulumisia vuosipäivän lähestyessä.
“Hetki on ehtinyt vierähtää ja Sara on asunut meidän kanssa jo melkein vuoden. Sara jäi kokonsa puolesta ihan pikku koiraksi. Painoa neidillä on noin 6,5 kg, mutta tuohon kokoon mahtuu äärettömän iso ego. =)
Meillä on mennyt edelleen kaikki ihan luvattoman hyvin. Sara on kiltti, fiksu ja terve pieni koira, mutta kuvittelee välillä olevansa suuri vahtikoira. Ensimmäisten juoksujen jälkeen ollaankin opeteltu ihan uudestaan vastaantulevien koirien kohtaamista ja sitä, ettei “laumaa” tarvitse ihan kaikelta olla suojelemassa. Tosin, tosi paikan tullen neiti juoksee mun jalkoihin ja haukkuu sieltä. Kotioven kolahdus aiheuttaa tätä nykyä aina haukkumisen, mutta ollaan todettu että täällä “maalla” on vaan hyvä, että kuullaan jos joku tulee sisälle -meillä kun ei ovikelloa ole. 🙂
Sara on äärettömän kiltti, leikkisä ja hyväntahtoinen. Sara tulee toimeen kaikkien koirien kanssa, mutta osaa jo pitää puoliaankin eikä pelkästään alistu ja miellytä. Itsepäisyyttäkään tältä pikku neidiltä ei puutu. Saralla on hyvin kissamaisia ominaisuuksia. Kuten se, että Sara nauttii lämmöstä ja vihaan sadetta ja kylmyyttä. Pimeää Sara aristaa edelleen.  Sara on siis hienosti omaksunut kotikoirana olemisen ja voi mainiosti.”

Suuret kiitokset Saran kodille ja rapsutukset pikku Saralle!

 

 

 

Varaajana toimi Tanja

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.