Päivitetty 21.10.2014

Kodin saanut kissa: VENJA (nyk. Suhru)


kissat 004
* VENJA

* n. 3 kk

* naaras

* suomalainen

Venni, Venla ja Venja ovat suloinen ja äärimmäisen kaunis sisarkolmikko. Kaikki pennut ovat kesyjä, leikkisiä ja seurallisia. Venja on puolipitkäkarvainen, sosiaalinen tyttö, joka hakeutuu aina ihmisen lähelle rapsutuksien toivossa. Venni on kiltti poika, joka ottaa siskoistaan mallia ja rohkaistuu päivä päivältä. Venla on hyvin sisarensa kaltainen, sosiaalinen, kiltti kissaneiti, jolla on äärimmäisen kaunis puolipitkäkarvainen turkki.

Suomalainen kotia etsivä kissa luovutetaan uuteen kotiin asianmukaisesti loishäädettynä, eläinlääkärin tarkastamana ja ainakin kertaalleen rokotettuna. Se on tunnistemerkitty mikrosirulla, joka on yhdistyksen toimesta rekisteröity turvasiru.fi-palveluun.

Venja sai oman kodin 23.9.2014

8.10.2014 Kuulumisia uudesta kodista
Annoimme Venjalle nimen Suhru (nenän värin takia). Suhru näyttää kotiutuneen mukavasti ja kaikki kolme tulevat hyvin toimeen keskenään, nukkuvat vierekkäin päiväunia ja syövät kaikessa sovussa samaan aikaan samasta kupista. Suhru kiipeää vähän väliä syliin vaatimaan, että nyt pitää rapsuttaa, ja kehrää ja leipoo tassuilla ihan niin kauan kuin ihminen jaksaa istua rapsuttamassa. Jos Väinö innostuu liikaa, Suhru vaan komentaa Väinöä että en tykkää, mene muualle. Väinö ja Suhru  löhöävät päivisin keskellä sohvaa, ja kotona ollessamme mieluiten ihmisen päällä.”

Varaajana toimi Millie

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.