Päivitetty 20.12.2013

Kodin saanut: VIVIAN (erityisadoptio)


VIVIAN

* narttu

* noin 6 v.

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

11.12.2013

Vivian on pelastettu koirakeräilijältä Rosiorin kaupungista Romaniassa. Vivian kärsii kuivasilmäisyydestä ja tulee vaatimaan päivittäistä silmien kosteutusta lääkevalmisteilla. Tulevan kodin täytyy sitoutua silmien huolelliseen hoitamiseen.

Ikää tällä noin 3-4 kg painoisella neidillä on arviolta kuuden vuoden verran. Se on steriloitu. Luonteeltaan Vivian on rauhallinen ja harkitseva, ja se nauttii saadessaan olla ihmisen lähellä – mieluiten sylissä, tottakai. Se tulee toimeen myös toisten koirien kanssa, mutta viihtyy varmasti hyvin myös ainoana koirana. Viviania ei sijoiteta pienten lasten perheeseen, ja aikuinen, leppoisa koti olisikin tänne pikkumurulle se paras vaihtoehto.

Vivian tullaan luovuttamaan asianmukaisesti sirutettuna, rokotettuna, loishäädettynä ja tautien varalta testattuna. Se saa myös oman EU-passin matkaansa.

Tutustu huolellisesti sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa. Muistathan, ettei mitään eläintä saa ottaa hetken mielijohteesta!

20.12.2013

Vivian on saanut oman kodin Saksasta.

Vivianin kotiasioita Suomessa hoiti Taija.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.