Kodin saanut: VIVIAN (erityisadoptio)

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

VIVIAN

* narttu

* noin 6 v.

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

11.12.2013

Vivian on pelastettu koirakeräilijältä Rosiorin kaupungista Romaniassa. Vivian kärsii kuivasilmäisyydestä ja tulee vaatimaan päivittäistä silmien kosteutusta lääkevalmisteilla. Tulevan kodin täytyy sitoutua silmien huolelliseen hoitamiseen.

Ikää tällä noin 3-4 kg painoisella neidillä on arviolta kuuden vuoden verran. Se on steriloitu. Luonteeltaan Vivian on rauhallinen ja harkitseva, ja se nauttii saadessaan olla ihmisen lähellä – mieluiten sylissä, tottakai. Se tulee toimeen myös toisten koirien kanssa, mutta viihtyy varmasti hyvin myös ainoana koirana. Viviania ei sijoiteta pienten lasten perheeseen, ja aikuinen, leppoisa koti olisikin tänne pikkumurulle se paras vaihtoehto.

Vivian tullaan luovuttamaan asianmukaisesti sirutettuna, rokotettuna, loishäädettynä ja tautien varalta testattuna. Se saa myös oman EU-passin matkaansa.

Tutustu huolellisesti sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa. Muistathan, ettei mitään eläintä saa ottaa hetken mielijohteesta!

20.12.2013

Vivian on saanut oman kodin Saksasta.

Vivianin kotiasioita Suomessa hoiti Taija.

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: