Päivitetty 17.06.2016

Kodin saanut koira: WIKI


Syntymäaika: 5/2015
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa
steriloitu

 

29.10.2015
Kaunis pieni Wiki löydettiin noin kaksi viikkoa sitten pellolta yksin rähjäisessä kunnossa. Pikkuinen oli todella takkuinen sekä yltä päältä lian peitossa. Ihmisten lähestyessä Wikiä se vain kyyhötti paikallaan, mutta pienen ajan päästä tyttö rohkaistui tulemaan haistelemaan ja tutkimaan, josko tarjolla olisi ruokaa. Wiki oli löytyessään todella nälissään ja väsynyt, koska luultavasti se oli epätoivoisesti yrittänyt löytää ruokaa pellolta, mutta isommat ja vanhemmat koirat ovat ajaneet sen kauemmas. Hyvä ruoka ja häiriintymättömät unet  kuitenkin teki heti tehtävänsä ja pikkuinen piristyi välittömästi. Tällä hetkellä Wiki odottaa omaa kotiaan eläinsuojelija Mihaela Soaren luona Târgovișten kaupungissa Romaniassa.

Wiki on iloinen tyttöpentu, joka on luonteeltaan erityisen kiltti ja ikäisekseen harkitsevainen. Tämä suloisuus tulee todella hyvin toimeen niin muiden koirien kuin kissojenkin kanssa. Ihmisiä kohtaan Wiki on hyvin lempeä ja ystävällinen.

Wiki neidin rokotusohjelma on jo aloitettu. Herttainen Wiki tulee kasvamaan arviolta noin 10kg painoiseksi eli neiti on hyvinkin näppärän kokoinen valkoinen unelma.

19.11.2015
Lisätty suloisesta Wiki neidistä myös toinen video. Ihana Wiki odottelee edelleen omaa loppuelämän kotiaan Mihaela Soaren luona.

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella.

Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan.

Pentua harkitessasi täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan, yksinolo ei suju heti itsestään ja tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa.

Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Wiki saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Wiki on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

28.11.2015
Ihana Wiki on varattu tänään ikiomaan kotiin Suomeen <3

15.01.2016
Suloinen kaunotar Wiki on saapunut eilen Suomeen omaan kotiinsa!

Wikin yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

Videon suloisesta Wiki neidistä pääset katsomaan täältä.

Toiseen Wikin videoon pääset täältä.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.