Päivitetty 29.10.2015

Kodin saanut koira: HACHI


Hachi kotona 9/2015

Hachi kotona 9/2015

HACHI

* uros

* arvioitu syntymäaika 2013

* kastroitu

* Romaniassa

 

 

 

 

 

24.3.2015
OneVet on Romaniassa sijaitseva eläinklinikka ja Kulkurien luottoyhteistyökumppani, jonka yhteydessä on piha koirille. Sitä asuttavat monenkirjavat kotia etsivät karvakaverit, joista yksi on Hachi.

Hachi löytyi OneVetin vapaaehtoistyöntekijän, Oanan, talon edestä. Hachi on sosiaalinen, aktiivinen ja leikkisä koira, joka tulee kaikkien kanssa toimeen. Pelkästään siis sohvalla makoilijaksi koirasta ei ole, joskin reippaan päivän jälkeen sellainenkin toiminta varmasti maistuu. Hachi haukkuu tarhalla jonkin verran. Se saattaa olla tylsistyneen koiran meteliä, joka voi jäädä pois, kun koira kotiutuu. Toisaalta voi olla, että koira on äänekäs jatkossakin.

Hachi on noin 45- 50 cm korkea ja painaa noin 18- 20 kiloa.

22.5.2015
Reipas ja energinen koirapoika odottelee edelleen kotiaan OneVetin tarhalla. Lisätty Hachille kuvia.

12.6.2015
Lisätty Hachille video. Helteet Romaniassa ovat alkaneet. Pääsisikö Hachi jo tänä kesänä omaan kotiin vilvoittelemaan?

18.6.2015
Hachin toive omasta kodista toteutuu, sillä se on tänään varattu Suomeen.

26.9.2015
Hachin matka kotiin viivästyi, kun sillä todettiin sydänmato. Vaiva on nyt selätetty ja Hachi lensi kotiinsa, jossa sitä jo malttamattomana odotettiin. Onnea Hachi ja perhe.

29.10.2015
Hachi on nyt kuukauden päivät elellyt kotikoirana ja hurmannut perheensä mennen tullen. Hachi on rakastava, älykäs, hassu, suloinen ja pehmoinen koira ja viihtyy uudessa kodissaan mainiosti. Koska Hachi ei niinkään heiluta häntää, vaan pyörittää sitä innoissaan, omistajan ainoana huolena onkin, että mitäpä jos jonain päivänä riemukas koira häntäänsä pyörittäessään nouseekin ilmaan. Hachi onkin saanut ansaitun lisänimen Helikopteri.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Hachi saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Hachi on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Hachin varausasioissa apuna oli Maarit Auranen.

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.