Päivitetty 18.01.2019

Kodin saanut koira: WOLFIE


Syntymäaika: 2013
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Happy Dogs Moreni)
steriloitu

12.10.2018

Perustiedot ja tausta

Wolfien elämään kuului ennen olla romanialainen omistettu koira. Siihen kuului pihan perällä ketjussa “vartointi”, satunnainen ruoka ja vielä satunnaisempi huomio. Onneksi se hylättiin kodistaan kolmisen vuotta sitten ja se päätyi Happy Dogs Morenin tarhalle, missä se on asunut sittemmin. Ankeasta taustastaan huolimatta elämä ja etenkin ihmiset ovat Wolfiesta ihania ja parasta mitä se tietää. Wolfie tutustuu uusiin vieraisiin ihmisiin samalla pursuavalla ilolla ja innolla kuin tuttuihinkin ihmisiin. Ihana tärinäpeppu taisi olla se kuvaus, jolla syyskuussa Wolfien tavanneet aktiivimme sitä kuvasivat. Wolfie on energinen ja sosiaalinen koira, mutta ei mikään adhd-tapaus, vaan hetkessä ensiriemun jälkeen se palautuu, sen kierrokset laskevat nopeasti ja se rauhoittuu viettämään harvinaista laatuaikaa ihmisten kanssa nojaillen ja nauttien rapsutuksista.

Wolfie rakastaa myös leikkimistä ja vapaana tarhan pihassa juoksemista. Se tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa ja sen tulevassa kodissa voisi hyvin olla kiva leikkikaveri touhupepulle seuraksi. Varmuuden vuoksi emme luovuta Wolfieta samanikäisen toisen nartun kaveriksi. Tarvittaessa Wolfien suhtautumista kissoihin voidaan kokeilla. Wolfie haukkuu tarhalla muiden koirien haukkuessa, mutta ihmisten häkissä ollessa haukkuminen ei jaksa kiinnostaa. Avoimen ja sosiaalisen luonteensa puolesta Wolfieta voisi ajatella monelaiseen perheeseen, myös lapsiperheeseen.

Wolfie etsii aktiivista, liikunnallista kotia, jossa koira on perheenjäsen ja mukana arjen touhuissa. Illan tullen se sohvapaikkakin kyllä varmasti kelpaisi Wolfielle. Wolfien esittely on helppo lopettaa aktiiviemme kuvaavaan lauseeseen tästä timantista: “Wolfie kuuluu niihin täydellisiin koiriin, joista ei edes keksimällä keksi mitään huonoa sanottavaa.”

Wolfie on noin viisi-vuotias steriloitu narttu. Kooltaan se on noin 55 cm/25-28 kg.

 

Päivitykset uusimmasta vanhimpaan

18.1.2019

Wolfie muutti omaan kotiinsa 12.1.2019.

21.11.2018

Onnekas Wolfie varattiin tänään omaan kotiin Suomeen.

12.10.2018

Wolfie aloitti kodin etsinnän Kulkurien adoptio-ohjelmassa.

 


Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Wolfie saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Wolfie on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

 

Yhteyshenkilö: Salla Honkapää

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.