Päivitetty 28.09.2014

Kodin saanut koira: XENA


prof xenaXENA

* n. 2-3v

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

17.6.2014
Soturiprinsessa Xenan tiedossamme oleva tarina alkaa hurjissa merkeissä, sillä neiti on pelastettu viime hetkellä yhdessä siskonsa kanssa joutumasta rankkurien kynsiin.

Yhteistyökumppanimme Alina Stan oli saanut soiton, että rakennustyömaalla eläville siskoksille on soitettu rankkurit hakemaan ne, sillä naapurustoa häiritsi nämä alueella elävät koirat. Alinan onnistui saada nämä neidit haltuunsa juuri ennen rankkureita ja näin ollen tytöt saatiin toimitettua turvaan Nobodys Dogsin tarhalle jossa ne odottavat nyt omia pysyviä kotejaan.

Xena on asunut tarhalla jo vuoden verran ja ehtinyt kasvaa siellä aikuisikään. Neidin menohalut ovat vieläkin kuitenkin kuin teinillä ja virtaa riittää. Xena on äärettömän innokas ja ihmisrakas koira joka nauttii suunnattomasti huomiosta ja rapsutuksista. Kuitenkin päästessään tarhastaan ulos se ei tiedä miten päin sen tulisi olla, niin pakahduksissaan se on silkasta onnesta. Ensi hepulien jälkeen neiti kuitenkin rauhoittuu syliin hellittäväksi ja valokuvattavaksi.

Luonteeltaan Xena on kiltti, kuuliainen ja leikkisä, mutta kuitenkin omanarvontunteva leidi. Se tulee mainiosti juttuun tarhassa kaiken ikäisten ja kokoisten koirien kanssa. Tulevassa kodissa voisikin olla vauhdikas leikkikaveri jonka kanssa juosta ja nauttia elämästä, toki Xena pärjää varmasti myös ainoana koirana kunhan se saa tarpeeksi liikuntaa ja virikkeitä. Aktiivisena koirana se ei sovi pelkäksi sohvaperunaksi.

Kulkurien aktiivit tapasivat Xenan toukokuun matkallaan ja päällimmäiseksi iloisen ja innostuneen luonteen lisäksi jäi neidin haukku. Xenan haukku oli kumea ja vaimea, vähän kuin joku olisi pihissyt tyhjään muovimukiin. Eli vaikka tyttö joskus haukahtelee innostuessaan ei sen ääni ole erityisen kantava eli Xenaa voidaan miettiä myös kerrostaloon. Xena on myös harjoitellut jo remmissä oloa, mutta toistaiseksi vain pihapiirissa ja lyhyitä aikoja eli tulevalle kodille jää neidin opettaminen kulkemaan kauniisti taluttimessa lenkillä kuin myös sisäsiisteyden ja muiden kotikoiran tapojen opettaminen.

 

Xena kuuluu niin sanottuihin makkarakoiriin eli sillä on pituutta enemmän kuin korkeutta. Neiti on aavistuksen alle 35cm korkea ja painaa alle 10kg eli varsin näppäränkokoinen vauhtimimmi.

 

Mikäli uskot että sinulla voisi olla loppuelämän sitoutunut koti tälle mainiolle tytölle ja olet valmis paneutumaan sen kunnolliseen tapakasvatukseen ja kotikoiran tavoille opettamiseen, otathan yhteyttä niin jutellaan lisää.

19.8.2014
Tänään on Xenan onnen päivä sillä neiti on varattu ihka omaan rakastavaan kotiin Suomeen.

28.9.2014
Pitkä odotus on päättynyt ja Xena matkasi omaan kotiinsa 27.9.14, onnea yhteiselle taipaleelle.

 

Tutustuthan kuitenkin ensin huolella sivuiltamme löytyviin koiran omistajan oppaaseenadoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen!

Xena saapuu Suomeen sirutettuna, rokotettuna, loishäädettynä ja tautitestattuna EU-passin kera.

 

 

Yhteydenotot Tanjalle

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.