Päivitetty 17.06.2016

Kodin saanut koira: ZINDY


Syntymäaika: 2008
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa
steriloidaan

 

23.02.2016
Zindy, kuten niin moni muukin kohtalotoveri, oli koditon. Se vaelsi pitkin Romanialaisia katuja etsien ruokaa ja suojaa. Kerran se sitten tapasi itsensä kaltaisen, vain erinäköisen ja liittyi tämän seuraan. Sen jälkeen yhdessä ja onnellisina kulkivat kodittomat, koira ja mies.

Tämä vain ei Romanian rankkureille käynyt vaan eräänä päivänä he väkisin ottivat koiran mieheltä pois. Mies itkien pyysi etteivät koiraa veisi, mutta turhaan. Ilman tunnisteita ei koiralla ollut omistajaa ja määränpää oli kunnallinen koiratarha, joka enemmän muistuttaa kidutuslaitosta.

Tarina kantautui pian Târgovișten kaupungissa asuvan paikallisen eläinsuojelijan korviin. Suuren sydämen omaavat Mihaela Soare ja hänen äitinsä halusivat auttaa tätä koiraa. Niimpä Mihaela lähti kunnalliselle tarhalla ja kuin ihmeen kaupalla sain Zindyn sieltä pois.

Ihana Zindy on ollut todennäköisesti ennen kadulle hylkäämistä kotikoirana, sillä se osaa monia kotikoiran taitoja esimerkiksi hihnassa kulkemisen. Sisätiloissa suloinen Zindy käyttäytyy hyvin ja on luonteeltaan hyvin tottelevainen, kiltti sekä helppo koira. Zindy tulee erinomaisesti toimeen kaiken ikäisten ja kokoisten koirien kanssa ja myös kissat ovat sen kavereita. Turhaa meteliä Zindy ei pidä itsestään ja se onkin olemukseltaan ja luonteeltaan todella rauhallinen.

Tällä herttaisella neidillä on arvion mukaan painoa noin 15kg ja säkäkorkeutta noin 35cm.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan?
Jos tiedät, mitä vanhan koiran omistaminen merkitsee, tiedostat siihen kuuluvat ilot ja surut, olet varautunut panostamaan vanhan koiran ruokintaan sekä hoitoon ja koet pystyväsi tarjoamaan turvallisen eläkeläiskodin, ota rohkeasti yhteyttä.
Huomioithan, että vanhan koiran kohdalla saattaa ikääntymisestäkin johtuen koitua eläinlääkärikustannuksia. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Zindy saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Zindy on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenkotiutuvan koiran oppaaseen, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

04.03.2016
Ihana Zindy on varattu omaan kotiin Suomeen <3 Valtavasti onnea Zindylle ja tulevalle perheelle!

05.04.2016
Suloinen madame Zindy lensi omaan kotiinsa 2.4.

Zindyn yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

Videon Zindystä pääset katsomaan täältä.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.