Päivitetty 15.06.2016

Kodin saanut koira: ZIPPER


Syntymäaika: 2011
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa(Sintesti)
kastroitu

 

11.05.2016
Asociatia Suflete Dragi yhdistys on toinen Kulkurien pääyhteistyökumppaneista Romaniassa. Suflete Dragia vetää sitkeä ja ahkera nuori nainen nimeltä Alina Murgu yhdessä äitinsä Anda Murgun kanssa.  Alina ja Anda ovat monelle tuttuja, sillä heidän kauttaan Suomesta kodin löytäneitä koiria on lukuisia. Suomen lisäksi Suflete Dragin tarhalta kotiutuu koiria myös mm. Englantiin, Saksaan ja Ranskaan. Suflete Dragilla on oma yksityinen koiratarha Sintestin kylässä ja yksi Sintestin tarhan sadoista koirista on pienikokoinen Zipper, jonka Alina on pelastanut Mihailestin kunnalliselta tarhalta.

Suloinen Zipper tulee todella hienosti toimeen muiden koirien kanssa, myös toiset poikakoirat ovat tämän karvapalleron ystäviä.

Zipper on luonteeltaan iloinen, ihmisrakas, touhukas ja utelias. Ihmisiä kohtaan Zipper on kiltti ja lempeä ja pikkuinen antaa hienosti käsitellä itseään.

Tarhalla Zipper haukkuu hieman, mutta ei mitenkään häiritsevän paljon. Painoa hurmaavan suloisella Zipperillä on arvion mukaan noin 8-9kg ja säkäkorkeutta noin 40cm.

24.05.2016
Lisätty ihanasta Zipperistä video toukokuulta.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Zipper saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Zipper on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenkotiutuvan koiran oppaaseen, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

15.06.2016
Herttainen Zipper on saanut oman kodin Ranskasta.

Zipperin yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.