Päivitetty 15.06.2016

Kodin saanut koira: TOBYAS


Syntymäaika: 2/2016
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Sintesti)
ei kastroitu

 

28.5.2016
Tobyas on löydetty äitinsä Bageran kanssa, läheltä Sintestissä olevaa Suflete Dragin tarhaa, jonne tämä pieni perhe on nyt tuotu turvaan ja odottamaan omia kotejaan.

Tobyas on normaali pentu, joka pyörii ja häärää siellä missä tapahtuu ja kun pikkuisen voimat ehtyvät, menee se koppiin äitinsä luokse ja lepäilee tovin, keräten voimia, kunnes alkaa leikkimään häkissä olevien pentujen kanssa jälleen uudestaan. Tobyas on kiltti ja ystävällinen, se antaa hyvin käsitellä itseään ja on rennosti myös sylissä.  Se on pienikokoinen, pienin häkissä olevista pennuista, eikä Tobyasta suurta koiraa tulekaan, vaan se jää pieneksi keskikokoiseksi koiraksi.

15.6.2016
Tobyas on saanut kodin Ranskasta. Hyvää kotimatkaa Tobyas!

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan. Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

 

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

 

Urospennut kastroidaan tapauskohtaisesti, noin 7-9 kuukauden ikäisinä. Mikäli Tobyas tulee Suomeen kastroimattomana, tällöin tuleva koti sitoutuu kastroimaan koiran kohtuullisen ajan kuluessa sen saavuttua Suomeen, mieluiten neljän kuukauden sisällä. Yhdistys osallistuu halutessanne kastroinnin kustannuksiin 70 eurolla kuittia vastaan. Olethan myös yhteydessä yhdistykseen (varaajaan) ennen kastrointia.

Tobyas saapuu Suomeen, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Tobyas on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

 

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

 

Yhteyshenkilö: Stina Nurmikoski

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.