Päivitetty 29.11.2016

Enkelikoira: BAGERA


Syntymäaika: 2014
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Sintesti)
steriloidaan

 

11.05.2016
Kaunis tyttökoira, nimeltään Bagera, on löydetty Sintestin kylän laitamilta pentunsa kanssa. Pikkuiset kuljetettiin turvaan Sintestin tarhalle, jota ylläpitää Kulkurien toinen pääyhteistyökumppani, yhdistys nimeltään Asociatia Suflete Dragi.

Herttainen Bagera jakaa tarhalla häkkinsä toisen äitikoiran ja sen kolmen pennun kanssa ja neiti tulee moiteettomasti toimeen näiden kanssa. Bageran häkin vieressä asustaa hassuttelija koira nimeltään Limbo, jolle Bagera haukkuu ajoittain.

Lempeä Bagera on luonteeltaan hyvin ihmisrakas, kiltti ja se antaa todella nätisti käsitellä ja tutkia itseään sekä pentuaan.

Painoa tällä kaunottarella on arvion mukaan noin 12-15 kg ja säkäkorkeutta noin 40 cm.

04.08.2016
Ihana Bagera odottaa edelleen omaa kotiaan Sintestin koiratarhalla. Neidin kanssa samassa häkissä elää useita koiria ja niitä kohtaan se käyttäytyy pomottavasti. Ajoittain Bagera käy hyppimässä häkin toisten koirien selän päälle. Tuntemattomia ihmisiä kohtaan Bagera on ujohko ja heinäkuisen tapaamisen yhteydessä, sitä ei kiinnostanut tulla moikkaamaan eikä herkuttelemaan nameilla. Kun Bageralle tarjottiin nameja, se vain käänsi päänsä pois ja kiinnitti huomion muualle. Bagera on selväsi hyvin stressaantunut tarhaolosuhteista ja monesta muusta koirasta, jotka sen kanssa elää samassa häkissä.

Lisätty Bagerasta uusia kuvia heinäkuulta.

18.11.2016
Herttainen Bagera jännittää aluksi hieman tuntemattomia ihmisiä, mutta lyhyen ajan kuluttua neiti reipastuu ja alkaa hyppiä kuin pukki. Bageralla voisi hyvinkin olla piileviä kykyjä agilitykoirana. Neiti on ulkonäöltään hieman erikoinen, mutta silti todella kaunis. Sylissä Bagera on hyvin rento, eli pikkuinen selvästi luottaa ihmisiin ja nauttii saadusta läheisyydestä ja huomiosta. Bagera voi olla ajoittain hieman määräilevä toisia koiria kohtaan ja toisilta koirilta se ei siedä samaa käytöstä mitä itse teki. Bagera uhoaa toisen koiran kanssa, mutta kun toisella koiralle menee hermo, neiti luikkii pian pakoon tilanteesta.

Lisätty ihastuttavasta Bagerasta kuvia ja videoita marraskuulta ja vaihdettu neidin artikkelikuva.

29.11.2016
Ihana Bagera on siirtynyt enkeliksi, sillä se joutui toisten koirien hyökkäyksen kohteeksi Sintestin tarhalla. Bagera ei päässyt ikinä kokemaan oman kodin onnea, lämpöä ja rakkautta.

Aivan taivaan tällä laidalla
on paikka nimeltä Sateenkaarisilta.
Lemmikit, jotka ovat olleet täällä
jollekulle erityisen läheisiä,
menevät kuoltuaan Sateenkaarisillalle.
Siellä on kaikille rakkaille
ystävillemme niittyjä ja kukkuloita,
joilla ne voivat juosta ja leikkiä yhdessä.
Ruokaa, vettä ja auringonpaistetta
on yllin kyllin, ja kaikilla
ystävillämme on lämmintä ja mukavaa.
Kaikki eläimet, jotka ovat olleet
sairaita ja vanhoja, saavat takaisin terveytensä ja elinvoimansa;
loukkaantuneet ja vammautuneet
parantuvat ja tulevat jälleen vahvoiksi,
juuri sellaisiksi, kuin ne ovat muistoissamme ja unelmissamme
menneistä päivistä ja ajoista.
Eläimet ovat onnellisia ja tyytyväisiä. Ne kaikki juoksentelevat ja leikkivät yhdessä.

Hyvää matkaa pieni enkeli, lepää rauhassa <3

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.
Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Bagera saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Bagera on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenkotiutuvan koiran oppaaseen, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Bageran yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.