Päivitetty 29.11.2016

Kodin saanut koira: ROGER RABBIT


Syntymäaika: 2013
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Rosiori De Vede)
kastroitu

 

26.10.2016
Romaniassa on arviolta noin 2-5 miljoonaa kulkukoiraa. Osa näistä koirista päätyy kunnallisille tarhoille. Rosiorin tarha olisi ihan samanlainen kuin kaikki muutkin Romanian kunnalliset koiratarhat eli koirat kuolisivat siellä nälkään, janoon, sairauksiin ja stressin aiheuttamiin tappeluihin liiallisen koiramäärän takia, ellei tämän tarhan vastuuhenkilöksi olisi asemansa sitkeällä neuvotteluilla saavuttanut Cornelia Stan. Nuori nainen, joka ei voinut kääntää katsettaan pois apua tarvitsevista, on neuvotellut kaupungin pormestarin kanssa itselleen oikeuden toimittaa koirille ruokaa ja järjestää tarhalle eläinlääkintäpalveluita, kuten sterilointeja ja tarjota koiria adoptioon ulkomaille.

Roger Rabbit on noin 3-4 vuotias kastroitu uros Rosiorin kunnallisella tarhalla. Siellä se on viettänyt viimeiset 7 kuukautta elämästään, lyhyen ketjun päässä. Roger on oikea ilopilleri. Tarhalla se odottaa kiltisti, kunnes sen luokse päästään. Koko koira tärisee innostuksissaan, mutta rauhoittuu viiden minuutin aikana. Roger antaa tällöin myös käsitellä itseään hienosti. Koira on kokonaisuutena iloinen, touhukas, leikkisä ja erittäin herttainen tapaus. Rogerin ei olla kuultu haukkuvan ollenkaan.

Kooltaan Roger on noin 35-40cm korkea ja painoa herralla on 8-10kg.

01.11.2016
Roger Rabbitin elämä lyhyen ketjun päässä saa pian päätöksen. Se pakenee Romanian ankaraa talvea ja matkustaa Suomeen ikiomaan perheeseensä. Onnittelut suloiselle Rogerille sekä perheelle <3

29.11.2016
Roger rabbitin tassut koskettivat Suomen maata ensimmäisen kerran viime viikonloppuna. Nuo tassut eivät joudu enää koskaan palelemaan, sillä Roger matkasi kentältä oman perheensä mukana omaan kotiin. Paljon onnea tulevaan Roger <3

————————————————————————-

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Roger Rabbit saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Roger Rabbit on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Nora Anttila

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.