Päivitetty 07.04.2017

Kodin saanut koira: ZIRPA


Syntymäaika: 2/2016
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Suomessa (Helsinki)
steriloitu

15.08.2016
Zirpa ja Ellie on löydetty pääsiäisenä OneVetin edestä haahuilemasta. Pienokaiset oli saatava turvaan, niinpä OneVetin henkilökunta pelasti lapsoset ja nyt ne etsivät omaa kotiaan.

Zirpa on todella tyypillinen pentu, se on iloinen ja utelias neitokainen. Zirpa rakastaa ihmisten huomiota ja nauttiikin silminnähden kaikesta saamastaan rakkaudesta. Zirpa on melkoinen energiapakkaus ja se onkin aina valmis leikkiin. Zirpasta on vaikea saada kuvia, koska tyttönen ei turhan paljon paikoillaan pysy.

Zirpa tulee aikuisena olemaan noin 35-40cm korkea ja painoa tulee olemaan hieman alle 10 kiloa.

11.10.2016
Yhdistyksemme aktiivit tapasivat myös Zirpan syyskuisella Romanian matkallaan. Zirpa asuttaa edelleen samaa häkkiä Ellien kanssa.

Zirpalla ja Elliellä oli villit leikit menossa häkissään ennen kuin tytöt huomasivat ihmisten lähestyvän. Ihmisten tullessa kohdalle tytöt hyppäävät aitaa vasten vaatimaan huomiota. Tyttösten häkki oli sateiden vuoksi melko mutainen ja tyttöjen riehuessa aitaa vasten, kuraa oli kirjaimellisesti kaikkialla.

Kun Zirpa otettiin vuorostaan ulos häkistä, tyttö tulee innoissaan moikkaamaan kaikki lähellä olijat. Zirpa on varsin iloinen ja energinen nuori neiti. Zirpa on erittäin ystävällinen ja sosiaalinen neiti, joka tulee kaikkien kanssa toimeen loistavasti. Zirpa on vauhdikas neiti, joka osaa upeasti rauhoittua syliin ja tyttö nauttiikin ihmisen huomiosta valtavasti.

21.12.2016
Zirpa on tullut hieman ujommaksi mitä se oli aiemmin, tämä saattaa johtua myös siitä, että sen sisko Ellie on jo päässyt Suomeen omaan kotiin ja Zirpa on jäänyt tarhalle vielä odottamaan sitä omaa kotiaan.
Zirpa on todella utelias ja perso ruualle, jännimmissäkin hetkissä Zirpa uskaltaa tulla hakemaan nameja ja hakemaan ihmisistä turvaa. Zirpan häntä heiluu lähen koko ajan kun se saa olla ihmisten lähellä, se on todella kultainen neiti.

23.2.2017
Zirpa saapui tänään kotihoitoon Helsinkiin.

22.03.2017
Zirpa on varattu omaan kotiin.

7.4.2017
Zirpa muutti omaan kotiin 24.3.2017


Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan. Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Zirpa saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi se on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Zirpan yhteyshenkilönä toimii Veronika Vitri

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.