Päivitetty 08.09.2014

Kodin saanut koira: ZOE


07/2014 Upea Zoe!

07/2014 Upea Zoe!

ZOE

* n. 2v

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

 

4.8.2014

Pikkuinen Zoe on löytynyt kadun varresta Bukarestissa heinäkuun lopulla. Eläinsuojelija Doina Vella näki kauniin  Zoen ja ei voinut jättää sitä kadulle rankkureiden armoille.

Zoen asustaakin nyt Doinan luona kerrostalossa. Zoella on on siellä seuranaan kolme koiraa ja kolme kissaa, joiden kanssa Zoe tulee hienosti toimeen. Zoe ei myöskään hauku sisätiloissa ja sisäsiisteyskin on hyvällä mallilla.

Zoe seuraa pelastajaansa Doinaa kuin varjoa sisätiloissa ja kiintyykin varmasti nopeaan myös uuteen loppuelämän emääntäänsä tai isäntäänsä. Luonteeltaan Zoe on reipas ja avoin. Se heiluttaa lakkaamatta häntäänsä ja vastaanottaa iloisesti niin tutut kuin tuntemattomat ihmiset. Täyden kympin tyttö siis! 🙂 Zoe on myös käynyt Bukarestissa järjestetyssä nuorten tapahtumassa, jossa oli paljon ihmisiä ja hälinää. Tämä tyttö kuitenkin oli siellä kuin kotonaan ja kävi innoissaan moikkailemassa uusia ihmisiä. Zoe rakastaa myös autoilua, se on tyytyväisenä matkustanut Doinan kanssa eläinlääkäriin.

Luonteensa puolesta Zoe sopisi varmasti myös lapsiperheeseen. Pikkuinen Zoe on n. 35cm korkea ja painaa n. 5kg. Zoe on valmis matkaamaan omaa loppuelämän kotiinsa kuukauden kuluttua läpikäytyään rokotusohjelmansa.

Tutustuthan ennen yhteydenottoa sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, luovutussopimukseen, adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteydenotot Jennille.

09.08.2014

Ihana ZOE on varattu omaan kotiinsa Suomeen. 🙂

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.