Päivitetty 08.09.2014

Kodin saanut koira: BIANCA


Bianca11

BIANCA

* 2-3-vuotias

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

8.8.2014
Elokuun alussa Targovistessa toimiva eläinsuojelija Mihaela Soare löysi portiltaan pikkuruisen koiran. Ei se ollut ensimmäinen, eikä varmasti viimeinen kerta, kun Mihaelan portille hylätään koiria, jonkun entisiä lemmikkejä, joista on päätetty haluta eroon.

Hylkääminen oli kuitenkin varmasti Biancan onni. Jos edellinen omistaja ei ymmärtänyt millainen ihana pieni jalokivi hänellä oli, onkin parempi, että Bianca löytää kodin, jossa sitä arvostetaan ja rakastetaan täysillä.

Neljä kiloa painava Bianca on sosiaalinen, sopeutuvainen, reipas ja hyvin ystävällinen pikku tättähäärä. Reilussa viikossa se on asettunut Mihaelan pieneen kotiin parin kymmenen muun koiran ja kissojen joukkoon ongelmitta. Bianca on sujut niin isompien kuin kokoistensakin koirien kanssa ja kissat ovat sille “ihan sama”.
Ihmiset ovat Biancan mielestä ihania ja voimme vain ihailla sen positiivista elämänasennetta 🙂

Bianca osaa kävellä hihnassa ja se nauttiikin liikunnasta ja yhdessä olosta. Tulevassa kodissa onkin tärkeää, että Bianca pääsee mukaan uuden perheensä kanssa touhuamaan ja puuhaamaan, leikkimään ja juoksemaan ja köllöttelemään illalla kainalopaikalle.

Biancaa voidaan ajatella monentyyppiseen kotiin. Tärkeää on, että sen ottamista on harkittu huolella ja siihen ollaan ehdottoman sitoutuneita.

Pikku Bianca tulee Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotetteuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja useiden sairauksien varalta testattuna. Lisäksi Biancalla on mikrosiru ja eu-lemmikkipassi.

Ennen yhteydenottoa tutustu huolellisesti koiran omistajan oppaaseen, luovutussopimukseen, adoptoitavan koiran terveyteen ja kustannuksiin.

Harkitut yhteydenotot Jenni Huuskoselle.

Täältä näet ihanan videon hurmaavasta Biancasta: VIDEO

12.08.2014

Ihana BIANCA on varattu omaan kotiinsa. 🙂

Kuvat aukevat isommiksi ja selautuvat eteenpäin klikkaamalla.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.