Päivitetty 11.09.2014

Kodin saanut koira: KUKA


uusi profiili

 

KUKA

* ikä noin 3 vuotta

* narttu

* steriloitu

* Suomessa.

 

 

 

8.8.2014
Romaniassa koiria löytyy päivittäin teiden kupeista. Osa koirista elää niin kutsuttuina yhteisökoirina, ja lähialueiden ihmiset ruokkivat niitä sekä katsovat koirien perään. Osa taas on joutunut kadulle omasta kodistaan, jossa niitä syystä tai toisesta ei ole haluttu enää pitää. Kadulle joutuneet koirat päätyvät helposti autojen alle, tai alueen muut koirat saattavat höykyttää koiria, eikä niille löydy välttämättä suojaa mistään.

Kuka on löytynyt tien laidasta Romaniasta Rosiorin kunnallisen koiratarhan liepeiltä. Onevet-hoitolan ja -klinikan lääkäri Adina Vladut ja hoitaja Irina Popescu näkivät ohi ajaessaan tien laidassa pienen yksinäisen Kuka-koiran, ja päättivät ottaa sen mukaansa klinikalle.

Kuka on 3-vuotias, steriloitu kaunis tyttökoira. Se on luonteeltaan rauhallinen, lempeä ja ystävällinen. Se tulee loistavasti toimeen toisien koirien, sekä urosten että narttujen, kanssa. Se myös rakastaa ihmisiä ja on Adinan ja Irinan sanojen mukaan täydellinen koira!

Kuka ei klinikalla ollessaan hauku ja on muutenkin kiltin ja hiljaisen oloinen. Sitä voisi ajatella siis myös kerrostalon asukkaaksi. Omassa kodissaan tytöllä voisi olla eläinkavereita, mutta varmasti se viihtyisi myös ainoana koirana.

Kooltaan Kuka on pienehkö ja makkaramallinen lyhyine jalkoineen. Tällä hetkellä se painaa 7,3 kg.

Mikäli kotonasi on paikka rakastettavalle aikuiselle koiraneidille, voisi Kuka olla etsimäsi aarre! Koiraa adoptoitaessa on muistettava, että koska emme tiedä mitään Kukan historiasta, sen uuden perheen tulee olla valmis opettamaan Kukalle alusta lähtien, miten kotioloissa asuttaessa käyttäydytään, sekä sitoutumaan kouluttamaan ja aktivoimaan koiraa sen kotiuduttua.

20.8.2014
Kuka lensi Suomeen myöhään maanantai-iltana 18.8. Koira oli lentomatkan jälkeen melko jännittynyt, mutta kotihoitopaikkaan päästyään pahin jännitys alkoi laantumaan. Kotihoitaja on kertonut Kukan olevan oikein viehättävä koiraneiti. Kotihoitopaikassaan se on ollut hiukan oletettua kiinnostuneempi kissoista, mutta seurailemme tilannetta, onko kyse vain alkuinnostuksesta, ja voisiko se kuitenkin mahdollisesti sopia samaan kotiin myös kissojen tai muiden eläinten kanssa.

23.8.2014
Kuka on ollut kotihoitopaikassaan nyt vajaan viikon. Se on hyvin leimaantunut kotihoitajaansa, eikä tahdo päästää tätä silmistään. Tulevan kodin onkin hyvä varautua opettelmaan Kukan kanssa yksinoloa aivan alkeista lähtien. Kuka on edelleen kiinnostunut hoitopaikan kissoista, mutta ne onneksi ovat tottuneita koiriin, eivätkä jahtausyritykset ole edenneet pidemmälle. Kuka on lähes sisäsiisti. Ulkoillessa isot autot vielä hiukan jännittävät, mutta muuten tyttö on oikein reipas ja hihnassa kulkeminenkin sujuu hyvin. Kukalle lisätty pari kuvaa.

1.9.2014
Kuka on varattu tänään omaan kotiinsa!

5.9.2014
Kuka pääsi tänään oman kotinsa tykö! Onnea Kukalle ja uudelle omalle perheelle!

 

Kodin etsinnässä auttoi Evi.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.