Päivitetty 12.09.2014

Kodin saanut koira: MUM LILLIE (nyk. Milli)


1408-lillieprof

MUM LILLIE

* noin 3-vuotias

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa. Tulossa Suomeen 11.9.

 

 

 

29.8.2014

Eläinsuojelija Cornelia Stan sai soiton liittyen pieneen koiraan ja sen pentuun, jotka asuivat väkivaltaisen miehen pihapiirissä romanialaisessa Rosiorin kaupungissa. Miehen kerrottiin pahoinpidelleen tätä onnetonta kaksikkoa uhaten tappaa ne. Cornelia kiirehti hakemaan koirat talteen ennen kuin mies toteuttaisi uhkauksensa. Mum Lillien kärsimä väkivalta näkyy muutaman puuttuvan hampaan muodossa. Sen tulehtunut silmä on nyt hoidettu. Lillien pentu on jo varattu omaan kotiin, mutta pieni perhe elää yhä Rosiorin kunnallisella tarhalla äidin odottaessa adoptointia.

Tällä kääpiökoiralla on painoa vain kolmen kilon verran. Luonteeltaan se on verrattain ujo ja pehmeä eikä tarhaolosuhteissa touhota ylimääräistä. Ajan saatossa Lillie varmasti reipastuu ja rohkaistuu, kunhan löytää elämän ilon uudelleen. Muiden koirien edessä se ei kuitenkaan jää jalkoihin, vaan osaa olla tomera.

Mum Lillie etsii sitoutunutta omistajaa, jolla on kärsivällisyyttä tarjota sille johdonmukaista ja rakkaudentäyteistä opastusta kotikoiran elämään. Sen sisäsiisteysasioita ja hihnassa kävelyä tarvitsee hyvin suurella todennäköisyydellä palautella mieleen.

Paras koti Lillielle – kaiken kokemansa jälkeen – olisi rauhallisen, aikuisen perheen luona.

Mum Lillie luovutetaan uuteen kotiinsa sirutettuna, asianmukaiset rokotukset kunnossa, loishäädettynä, tautien varalta testattuna sekä EU-passin kera. Tutustuthan huolellisesti sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa.

4.9.2014

Lillie on varattu omaan kotiin <3

12.9.2014

Lillie, nyk. Milli, on saanut oman kodin Suomesta. Millin kodinetsinnässä auttoi Taija.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.