Päivitetty 07.10.2015

Kodin saanut koira : ABU


Abu 1ABU

* n. 3v

* uros

* kastroitu

* Romaniassa

 

 

 

22.9.2015
Romaniassa, Rosiori de Veden kaupungissa tekee väsymätöntä työtä kunnallisen koiratarhan koirien puolesta Kulkurien yhteistyökumppani, yksityinen eläinsuojelija Cornelia Stan. Cornelia on uurastanut karun koiratarhan olosuhteiden parantamiseksi useita vuosia ja pyrkii samaan tarhalta koiria mahdollisimman paljon pois, jotta niillä olisi vielä joskus mahdollisuus elää rakastettuna perheenjäsenenä. Corneliasta ja Rosiorin massasterilointiprojektista voit lukea lisää täältä. Kulkurien keskeisellä yhteistyökumppanilla, OneVet-klinikalla asustelee jatkuvasti kymmeniä Cornelian joko tarhalta tai kadulta pelastamia koiria. Abu on yksi heistä.

Hurmaava Abu on luonteeltaan iloinen energiapakkaus. Se on utelias ja hyppii ihmisiä vasten saadakseen huomiota. Abun häntä heiluu lakkaamatta ja se vaikuttaakin hyvin ihmisrakkaalta ja kiltiltä pojalta. Abulla on takanaan ikäviä kokemuksia, sillä Rosiorissa rankkurit ovat hakanneet sitä ja sen jalka on loukkaantunut. Jalka on operoitu eikä vaivaa tällä hetkellä Abua millään lailla. Kaiken tämän karmean kohtelun jälkeen on suoranainen ihme, että Abu on säilyttänyt luottamuksensa ihmisiin ja haluaa tutustua vieraisiinkin.

Abu kaipaisi nyt turvallista ja aktiivista kotia, jossa sen ei enää koskaan tarvitsisi pelätä huonoa kohtelua. Abun säyseän ja ihmisystävällisen luonteen vuoksi tuleva koti voisi sijaita lapsiperheessäkin. Tärkeintä on, että perhe on valmis kohtaamaan kaikki eteen tulevat ilot ja surut yhdessä Abun kanssa, kärsivällisesti ja positiivisen vahvistamisen avulla opastaen.

Abun säkäkorkeus on n.30-40cm ja se painaa 10-13kg.

7.10.2015
Onnekas Abu on saanut kotihoitopaikan ulkomailta.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Abu saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Abu on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Abun yhteyshenkilö on Rosanna.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.