Päivitetty 07.10.2015

Kodin saanut koira: HECTOR (H-team)


Hector Glinan tarhalla 11.9.2015

Hector Glinan tarhalla 11.9.2015

HECTOR

* uros

* arvioitu syntymäaika 3/2015

* Romaniassa


 

 

 

 

 

27.7.2015
A Doua Sansa on kahden naisen, Carmenin ja Ioanan perustama eläinsuojeluyhdistys, joka ylläpitää koiratarhaa Glinan kylässä. Tarha sijaitsee keskellä peltoa ja koska siellä ei ole ihmisiä vuorokauden jokaisena hetkenä, sinne ei voi viedä mitään vähänkään arvokasta, kuten kunnollisia tuulensuojia, sillä ne varastetaan välittömästi.

Glinan tarhalla koirat ovat kuitenkin paljon paremmassa turvassa kuin kadulla ja ne saavat tarvittaessa hoitoa vaivoihinsa. Glinan asukkeihin lukeutuu myös Bukarestin kadulta löytyneet Hector, HummerHalla, ja Holly, eli H- team. H- teamin kaikki pennut ovat kuten terveet pennut ovat: iloisia, leikkisiä ja uteliaita. Pennuista Hector ei ole muiden kanssa samaa pentuetta, mutta se on löytynyt samasta paikasta samaan aikaan. Ihmisen seurassa Hectorin häntä heiluu koko ajan ja se nauttii seurasta. Hectorilla on upeat, miltei vihreät silmät.

Hector tulee olemaan korkeudeltaan noin 45- 50 senttiä ja painamaan noin 15- 20 kiloa.

24.9.2015
Syyskuisella reissullaan Romaniaan aktiivimme tapasivat myös H-teamin pennut. Pennuista Hector on energisin. Se on suloisella tavalla hassu, se pyörii jaloissa pomppii huomiota etsien olematta silti rasittava. Se malttaa kuitenkin rauhoittua saadakseen namit ihmisen kädestä. Hector on utelias ja reipas kaveri, jota ylimääräiset ujostelut eivät rasita.

Lisätty myös kuvia.

7.10.2015
Hector on saanut kodin Ranskasta. Onnea Hector ja perhe.

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan. Pentua harkitessasi täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan, yksinolo ei suju heti itsestään ja tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa.Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Urospennut kastroidaan tapauskohtaisesti, noin 7- 9 kuukauden ikäisinä. Mikäli Hector tulee Suomeen kastroimattomana, tuleva koti sitoutuu kastroimaan koiran kohtuullisen ajan kuluessa sen saavuttua Suomeen, mieluiten neljän kuukauden sisällä. Yhdistys osallistuu halutessanne kastroinnin kustannuksiin 70 eurolla. Olethan yhteydessä yhdistykseen ennen kastrointia.

Hector saapuu Suomeen asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Hector on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Hectorin yhteyshenkilö: Maarit Auranen.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.