Päivitetty 18.10.2015

Kodin saanut koira: HALLA (H-team)


Kotona 17.10.2015

Kotona 17.10.2015

HALLA

* narttu

* syntynyt arviolta 3/2015

* Romaniassa

 

 

 

 

 

 

27.7.2015
A Doua Sansa on kahden naisen, Carmenin ja Ioanan perustama eläinsuojeluyhdistys, joka ylläpitää koiratarhaa Glinan kylässä. Tarha sijaitsee keskellä peltoa ja koska siellä ei ole ihmisiä vuorokauden jokaisena hetkenä, sinne ei voi viedä mitään vähänkään arvokasta, kuten kunnollisia tuulensuojia, sillä ne varastetaan välittömästi.

Glinan tarhalla koirat ovat kuitenkin paljon paremmassa turvassa kuin kadulla ja ne saavat tarvittaessa hoitoa vaivoihinsa. Glinan asukkeihin lukeutuu myös Bukarestin kadulta löytyneet Halla, Hummer, Hector ja Holly, eli H- team. H- teamin kaikki pennut ovat kuten terveet pennut ovat: iloisia, leikkisiä ja uteliaita. Pennuista Halla hiukan jännitti syliin päästessään, muttei pelännyt. Omassa kodissa se varmasti sosiaalistuu ja rohkaistuu nopeasti.

Halla tulee olemaan korkeudeltaan noin 45- 50 senttiä ja painamaan noin 15- 20 kiloa.

16.9.2015
Halla on tänään varattu omaan kotiin Suomeen.

18.10.2015
Saimme Hallan kodilta mukavia kuulumisia: “Halla on löytänyt oman petinsä ja nukkui yön siinä. Hirveän arka tyttö on ja ulosmeno pelottaa, kulkee kyllä hihnassa kivasti hetken jos ei pelota. Pissat saatiin myös ulos päivällä! Hirveän kiltti ja herttainen tyttö, uskon kyllä että pikkuhiljaa tästä reipastuu ja alkaa nauttia kotikoiran arjesta!!”. Kiitos kuulumisista ja hyvää syksyn jatkoa Hallalle ja perheelle. Lisätty myös muutama kuva Hallasta kotona.

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan. Pentua harkitessasi täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan, yksinolo ei suju heti itsestään ja tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa.Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Mikäli Halla tulee Suomeen alle kuuden kuukauden ikäisenä, sitä ei steriloida ennen kotiutumista. Tällöin tuleva koti sitoutuu steriloimaan koiran kohtuullisen ajan kuluessa sen saavuttua Suomeen, mieluiten neljän kuukauden sisällä. Yhdistys osallistuu halutessanne steriloinnin kustannuksiin 70 eurolla kuittia vastaan. Olethan myös yhteydessä yhdistykseen (varaajaan) ennen sterilointia.

Halla saapuu Suomeen asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Halla on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Hallan yhteyshenkilönä toimii Maarit Auranen.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.