Päivitetty 03.12.2014

Kodin saanut koira: ADI


 

11/2014 Komea Adi!

11/2014
Komea Adi!

 

ADI

* n. 3- vuotias

* uros

* kastroitu

* Romaniassa

 

Saapui Suomeen 7.11.2014

 

 

12.6.2014

Adi on löydetty kaverinsa Vladutin kanssa erään lähikaupan luota ja Dr. Adina pelasti nämä molemmat koirapojat Onevet hoitolaan. Siellä Adi on nyt asustanut jo kohta puoli vuotta.

Adi on hieman ujo luonteeltaan ja ei tee itsestään isoa numeroa. Ja näinkin tavallisen ulkonäön omaava poika jääkin monilta huomaamatta. Nyt Adilla kävi tuuri, sillä Kulkurien aktiivien reissun tuloksena se pääsi etsimään loppuelämän kotiaan Suomesta.

Adi asuu Onevet- hoitolassa monien muiden koirien kanssa ja tämä poika tuleekin toimeen kaikkien kanssa, sukupuoleen katsomatta. Se on myös hiljaisimmasta päästä, joten kerrostalokin sopisi Adille varmasti asumismuodoksi.

Tulevan kodin tulee sitoutua opettamaan Adi kunnon koirakansalaisen tavoille hellän varmalla otteella. Adi on herkkä koira, jonka tulee pystyä luottamaan siihen omaan ihmiseensä tilanteessa kuin tilanteessa. Reipas koirakaveri tulevassa kodissa auttaisi varmasti myös Adin sopeutumista uuteen elämäänsä ja Adi saisi jatkossakin nauttia koirakaverinsa seurasta, sillä Adi on aina tottunut olemaan muiden koirien kanssa.

Tulevan kodin on myös syytä muistaa että Adi ei tuskin koskaan ole kävellyt hihnassa saatika opetellut sisäsiistiksi, joten näihin asioihin on tulevan kodin syytä varata aikaa ja hermoja.

Adi on kaikinpuolin aivan valloittava tapaus, joka on enää vailla sitä ikiomaa loppuelämän kotiaan!

Adi on kompaktin kokoinen koira, korkeutta löytyy n. 45-50cm ja painoa n. 15kg.

30.10.2014

Adille lisätty uusia kuvia!

13.11.2014

Adi saapui Suomeen omaan kotiinsa 7.11. mutta täysin koirasta riippumattomista syistä siirtyi jo viiden päivän kotona olon jälkeen kotihoitoon varaajanakin toimivan Sailan luokse.

Adi on nyt toista päivää hoitokodissaan. Adi tulee mainiosti toimeen hoitokodin kolmen nartun ja yhden uroksen kanssa. Hoitokodin lauma otti Adin hyvin vastaan, onhan Adi vähän tuommoinen nössykkä koiranalku, joka puhuu koirien kieltä taidokkaasti.

Ensimmäinen ilta meni ihmetellessä taas uutta paikkaa ja tutustuessa uuteen laumaan ja uusiin ihmisiin. Adi on ihmisten kanssa hieman ujo mutta jo päivässä se on reipastunut niin että siltä saa pusuja ja se pentumaiseen tyyliinsä nakertelee sormia. Adi on todella miellyttämisenhaluinen koira. Lempparipuuhaa Adille näyttäisi olevan pihalla muiden koirien kanssa telmiminen.

Adi on motivoitavissa ruualla melkein mihin vain. Siitä saisikin varmasti mainion harrastuskaverin ja tylsäksi elämä tämän herran kanssa ei varmasti käy. Adi kulkee hihnassa todella mallikkaasti, se jölköttelee vierellä hihna löysällä ja täysin sisäsiisti Adi myös on. Adi pitää jonkin verran ääntä kun jää keskenään muiden koirien kanssa mutta stressitasojen laskettua en usko että Adi paljoa yksikseen viitsii ääntä päästellä.

Adi on tällä hetkellä todella hoikassa kunnossa mutta ruoka tälle pojalle näyttää maittavan, joten painoakin tulee kertymään vielä pitkän aikaa. Adi painaa tällä hetkellä alle 15kg ja korkeutta löytyy 56cm. Normaalipaino Adille on varmastikin n. 20kg.

Aivan upea koira, joka on enää vailla loppuelämän sitoutunutta kotia.

Komealle Adille lisätty uusia kuvia!

Adia pääsee sovitusti tapaamaan hoitopaikkaansa Uudellamaalla.

27.11.14
Adi on varattu omaan kotiinsa 🙂

3.12.2014

Adi, tutummin Ari tai Ari-Petteri, matkasi omaan loppuelämän kotiinsa.

Tutustuthan ennen yhteydenottoa sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, luovutussopimukseen, adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Varaajana toimi Saila.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.