Kodin saanut koira: AFFI

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

Affi

Affi

AFFI

* n. 1 v.

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

 

3.9.2015
Rosiorin kunnallisella tarhalla työskentelee uutterasti eläinsuojelija Cornelia Stan, koittaen saada koirien oloja kaiken puolin inhimillisemmäksi, rankkureiden tuodessa tarhalle jo valmiiksi ahtaaseen häkkiin uusia koiria. Tilanne koirien kesken aiheuttaa suurta tressiä ja tappeluita syntyy, eikä surullista kyllä, kuolemiltakaan vältytä. Rosiorin kunnallisesta tarhasta voit lukea lisää täältä.

Kulkurit ottavat muutamia koiria myös Rosiorista adoptio-ohjelmaan mukaan ja mm. Affi on valikoitunut IVANAHelsingin Paola Suhosen Rosiorin matkalla, jossa hän osallistui siellä suoritettavaan massasterilointiprojektiin. Tapahtumassa steriloidaan vähävaraisten omia koiria, sekä kadulla eläviä koiria. Hobo Dogs meet IVANAHelsinki -blogikirjoitus kertoo tästä matkasta.
Affi on noin vuoden ikäinen narttu ja ollut tarhalla 6 kuukautta ja vaikkakin hän tulee muiden koirien kanssa toimeen ja on leikkisä, ei sitä kuitenkaan suositella toisen nuoren nartun kanssa samaan kotiin. Affi on energinen ja aktiivinen koira, ei hän kuitenkaan ole haukkuvaista sorttia ja tarkkaavaisena koirana, seuraa tarkasti mitä ympärillä tapahtuu.

Affi on medium kokoa eli noin 50 cm ja painoa noin 20 kg.

20.10.2015
Mahtavasta Affista lisätty 2 videota. On se upea ilmestys, katso ja ihastu.

19.1.2015
Affi on matkannut omaan kotiin Saksaan.

———————————————————————————————————————————-

 

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Affi saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Affi on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö Stina Nurmikoski

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: