Päivitetty 22.11.2016

Kodin saanut koira: AGATHE


Syntymäaika: 2013
Sukupuoli: Narttu
Sijainti: Romaniassa (Sintesti)
Steriloidaan

15.8.2016
Valtavan suloisella Agathella on ollut huono tuuri. Paitsi toisen silmänsä, se oli löydettäessä kadottanut myös kaikki pentunsa. Alina Murgu vei sankarittaren kotiinsa, missä se toimi hellänä sijaisäitinä pennuille jotka kaipasivat emoja.

Yksisilmäinen söpöliini tulee toimeen kaikkien koirien ja kissojenkin kanssa. Se ei hauku ja on luonteeltaan alistuvainen, sosiaalinen ja ihmisrakas.

Pieni Agathe vetäytyy syrjään jos pennut alkavat häslätä, se arvostaisi rauhallisempaa ympäristöä.

Valloittava pikkukoira on kooltaan noin 35cm/12kg.

10.11.2016
Agathen soisi pääsevän pian omaan kotiin! Se joutuu silmäpuolena väistelemään muita koitia, ja on siinä touhussa satuttanut jalkansa lavojen rakoihin. Suloinen pikkukoira pysyttelee enemmän taustalla kun muut häsläävät. Toiset koirat jyräävät yli ja ohi, Agathe väistelee. Tasapainoinen, kiltti ja lempeä, erittäin  ihmisrakas, on nätisti sylissä.Rohkaistuttuaan peppu heilui menemään. Video lisätty.

22.11.2016
Agathe on saanut oman kodin Ranskasta.


Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Agathe saapuu Suomeen steriloituna/kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Agathe on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekäadoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Noora Lindroos

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.