Päivitetty 22.11.2016

Kodin saanut koira: PIROUETTE


Syntymäaika: 2014
Sukupuoli: Narttu
Sijainti: Romaniassa (Sintesti)
Steriloitu

29.7.2016
Pienikokoinen, sievä narttukoira Pirouette löytyi pellolta tiineenä ja peloissaan.

Toivuttuaan pikkuisesta on kuoriutunut ihmisrakas pakkaus joka odottelee omaa kotiaan Suflete Dragissa.

Pirouette  tulee toimeen muiden koirien kanssa, ei liiemmin hauku ja antaa käsitellä itseään hyvin.

Pirouette on säkäkorkeudeltaan n.30 cm ja painaa 6-7 kiloa.  Koiralla on hyvät hampaat, mutta hyvin herkkä iho.

Koiralla on pienille rotumixeille melko yleiset “barokkijalat”, eli jalat ovat nilkan nivelistä vääntyneet hieman ulospäin. Tästä syystä tulevan kodin on pyrittävä pitämään sen paino kurissa (ylipaino rasittaa niveliä) ja käytettävä nivelravinnetta ruokinnan tukena.

Pirouette on lempeä, sosiaalinen ja rauhallinen, olemukseltaan sympaattinen koira.

10.11.2016
Aktiivimme tapasivat Pirouetten Sintestissä, se on ihmisrakas ja tulee rohkeasti hakemaan huomiota. Oikein hyppykeppi, pomppii ja on aivan innoissaan vieraista. Ei haukkunut vierailun aikana. Pirouette odottaa yhä omaa kotiaan.

22.11.2016
Pirouette on saanut kodin Ranskasta.

 


Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Pirouette saapuu Suomeen asianmukaisesti kastroituna, rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Pirouette on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Pirouetten yhteyshenkilö: Noora Lindroos

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.