Päivitetty 10.11.2016

Kodin saanut koira: TWISTER


Syntymäaika: 2008
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Sintesti)
kastroidaan

 

27.03.2016
Lempeä Twister on noin 2-3 vuotta sitten pelastettu kunnalliselta tarhalta, jolloin se tuotiin Sintestin tarhalla odottamaan omaa kotiaan. Twister on sairastanut penikkataudin, johon se on saanut tarvittavat hoidot. Penikkataudista johtuen Twisterillä on ajoittain neurologisina oireina jäänyt lieviä lihasnykäyksiä.

Herttainen Twister on luonteeltaan todella sympaattinen ja ihana koira ja se tuleekin hienosti toimeen kaikkien koirien kanssa. Twister on ihmisiä sekä toisia koiria kohtaan sosiaalinen ja rauhallinen. Tarhalla Twister jakaa häkkinsä energisen ja leikkisän Linan kanssa.

Painoa tällä kiltillä ja hurmaavalla herralla on arvion mukaan noin 14 kg ja säkäkorkeutta noin 45 cm.

01.06.2016
Kulkurien aktiivit matkustivat jälleen Romaniaan ja 4.5 he vierailivat Sintestin tarhalla, jossa monen muun koiran tavoin myös Twister odottaa omaa kotiaan. Valitettavasti Twisteristä ei saatu uusia kuvia, sillä herra ei suostunut tulemaan kopistaan ulos, koska se oli juuri piilottanut sinne suurimman aarteensa, eli leivän. Twister siis suojelee ruokaansa muilta koirilta, mutta muuten herra on sosiaalinen ja kiltti toisille koirille.

04.08.2016
Ihana papparainen Twister odottaa edelleen omaa loppuelämän kotiaan Sintestin tarhalla. Suloinen Twister tulee hienosti toimeen toisten koirien ja kissojen kanssa. Luonteeltaan Twister on rauhallinen ja herra harvemmin innostuu leikkimään. Tarhalla Twister ei hauku. Penikkataudin jälkioireina Twisterin leuka nykii ajoittain jonkin verran. Ihmisiä kohtaan herra on todella sosiaalinen ja sille tuntemattomia ihmisiä se menee rohkeasti moikkaamaan häntä heiluen. Twister tulee rauhallisesti luokse ja jää lähelle kiltisti odottamaan silityksiä. Kooltaan Twister on pieni. Tämä ystävällinen herra antaa hienosti tutkia itseään ja hammastarkastuskin sujui hienosti. Twisterin hampaat on hyvässä kunnossa, sen ikään nähden.

Lisätty Twisterille uusia kuvia heinäkuulta ja vaihdettu artikkelikuva.

09.08.2016
Lisätty Twisterille video.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan?

Jos tiedät, mitä vanhan koiran omistaminen merkitsee, tiedostat siihen kuuluvat ilot ja surut, olet varautunut panostamaan vanhan koiran ruokintaan sekä hoitoon ja koet pystyväsi tarjoamaan turvallisen eläkeläiskodin, ota rohkeasti yhteyttä.
Huomioithan, että vanhan koiran kohdalla saattaa ikääntymisestäkin johtuen koitua eläinlääkärikustannuksia. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Twister saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Twister on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenkotiutuvan koiran oppaaseen, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

10.11.2016
Suloinen Twister on saanut oman kodin Ranskasta. Onnea matkaan <3

Twisterin yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.