Päivitetty 19.12.2014

Kodin saanut koira: ALFIE


Alfie2 0914

 

ALFIE

* arvioitu syntymäaika 04-05/2014

* uros

 

 

 

 

09.09.2014
Romanian kunnallisia tarhoja ei oikein voi kutsua edes tarhoiksi. Ne ovat lähinnä säilytyslaitoksia, joihin koirat tuodaan, työnnetään häkkeihin ja jätetään olemaan. Toiset menehtyvät nälkään ja tauteihin, mutta joskus koiralla on onnea ja joku elänsuojelijoista päätyy tarhalle pelastamaan koiria

Anda ja Alina Murgu, suflete Dragi-yhdistyksen voimakaksikko, vierailevat toisinaan Oltenitan kunnallisella tarhalla. Koska tarhojen olot ovat hirveät, yrittävät nämä naiset saada sieltä edes muutaman koirayksilön elämän muutettua parempaan. N. 2 kk sitten Oletnita kunnalliselta tarttui mukaan Alfie, pieni valkoinen poika, jolla oli paha yskä. Yskään ei löytynyt mitään syytä, joten kylmyyden arvellaan aiheuttaneen Alfien köhän. Nyt poika on parantunut ja valmis etsimään kotiaan kauttamme.

Alfie on syntynyt arviolta huhti-toukokuussa 2014. Oltenitasta saapumisensa jälkeen Alfie on majaillut Andan Furmusanin tarhalla. Painoa Alfiella on tällä hetkellä n. 6 kiloa ja aikuiskoossa Alfie tulee olemaan keskikokoinen n. 15 kiloinen kaveri.

Alfie on luonteeltaan reipas ja avoin. Ihmiset ovat mukavia ja muiden koirien kanssa tullaan toimeen mainiosti. Kissojen kanssa Alfieta ei ole testattu. Kuten pennun kuuluukin Alfie on leikkiessään jopa riehakas ja saattaa sitä haukkukin päästä aina välillä kun oikein revitellään.

Pennun ottajan tulee varautua uuden opetteluun, kouluttamiseen, takapakkeihin, hassuihin sattumuksiin ja siihen että lopussa työ tekijänsä palkitsee. Kun pennun kanssa opettelee uudet asiat kunnolla, muistaa kärsivällisyyden ja on motivoitunut ja sitoutunut, niin tuloksena on yleensä pelkkää hyvää ja mahtava kaveri loppuelämäksi.

Koska Alfie on vielä kovin nuori, kastrointia ei Alfien Suomesta nopeasti kodin löytäessä tulla suorittamaan Romaniassa. Uusi koti Suomessa sitoutuu kastroimaan Alfien sen saavuttua ja Kulkurit osallistuu kustannuksiin 25% toimenpiteen hinnasta eläinlääkärin kuittia vastaan.

03.11.2014
Alfie saapuu Suomeen kotihoitoon 07.11.2014. Olisi tietenkin mukavampaa, jos Alfie pääsisi suoraan kotiin, joten yhteydenotot ovat enemmän kuin tervetulleita.

10.11.2014
Ennakkotiedoista poiketen Alfie jatkaa kodin etsintää Romaniasta käsin. Pojan lennolta pois jäänti johtuu iho-oireista, joita hoidetaan nyt Romaniassa.

19.12.2014
Alfie on löytänyt oman kotinsa Saksasta.

Kodin etsinnässä auttoi Johanna Lisko.

Kuvat aukeavat klikkaamalla isommiksi.

 

 

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.