Päivitetty 19.12.2014

Kodin saanut koira: PATRY


Lokakuu 2014

Lokakuu 2014

PATRY

* syntynyt arviolta 1.8.2014

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

 

15.11.14
Kaksi luottoavustajaamme Romaniasta löysivät tämän kaunottaren ollessaan matkalla Glinan tarhalle. He ottivat koiran mukaansa, nimesivät sen ja niin Patrysta tuli Glinan tarhan uusin asukas. Tarhalla Patry saa olla turvassa pahoilta ihmisiltä ja leikkiä, mutta kodinveroista paikasta ei saa. Laumassa se sijoittuu keskikastiin, eli se ei ole kaikkein energisin, muttei jää kuitenkaan alle. Se tulee hyvin toimeen sekä lauman muiden koirien kanssa että sen läheisyydessä olevien ihmisten.

Silmiinpistävän upean tiikeriraidoituksen omaava Patry painaa nyt 4-5 kiloa ja se kasvanee isona keskikokoa hieman pienemmäksi koiraksi. Se tulee tarvitsemaan paljon opetusta, aika ja rakkautta kasvaakseen kunnon koirakansalaiseksi.

17.11.14
Tiikeraitainen koiratyttö on tänään varattu omaan kotiin 🙂

19.12.14
Patryn matkusti tänään omaan loppuelämän kotiinsa.

Mikäli Patrylle löytyy pian oma koti, sitä ei välttämättä kastroida Romaniassa. Tällöin tuleva koti sitoutuu steriloimaan koiran kohtuullisen ajan kuluessa sen saavuttua Suomeen. Yhdistys osallistuu steriloinnin kustannuksiin 25% osuudella kuittia vastaan.

Jos tiedostat koiran omistamiseen liittyvät ilot ja surut, olet varautunut panostamaan koiran laadukkaaseen ruokintaan sekä hoitoon ja koet pystyväsi tarjoamaan aktiivisen, tasapainoisen ja turvallisen kodin, ota yhteyttä. Huomioithan, että pentu saattaa elää seuranasi seuraavat viisitoista vuotta, joten harkitse hankintaasi huolella ja vauraudu siihen, että kykenet panostamaan koiran hyvinvointiin myös mahdollisten elämänmuutosten keskellä.

Patry saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, mikrosirutettuna, loishäädettynä, useiden tautien varalta testattuna ja oman EU-passin kanssa. Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Patryn kodinetsinnässä auttoi Maarit.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.