Päivitetty 14.10.2013

Kodin saanut: ALMA (Belliksen pentu)


ALMA

* s.02/13

* narttu

* Romaniassa.

 

 

 

 

08.04.2013

Alma on tällä hetkellä Romaniassa Glinan tarhalla odottamassa omaa kotiaan.

Alma, Bandit, Fiona, Karla, Kelly ja Walther kuuluvat kaikki samaan pentueeseen. Pienen perheen tarina alkaa eräänä helmikuisena yönä, jolloin emo ja pennut oli käyty pimeän turvin hylkäämässä tarhan tontilla olevaan pieneen mökkiin.

Emo Bellis oli tarhalle saapuessaan heikossa kunnossa, sen entiset omistajat eivät selkeästikään olleet hoitaneet tyttöä ja pentujen maailmaan tulo oli varmastikin ollut viimeinen pisara ja Bellis pentuineen oli saanut lähteä. Tarhalle ilmestyessään pennut olivat muutaman päivän ikäisiä ja niiden arvoitu syntymäaika on helmikuun alussa. Belliksen ja pentujen onneksi, ne oli toimitettu Glinan tarhalle, jossa niistä huolehditaan kunnolla, sillä yhtä hyvin niiden kohtalona olisi voinut olla tulla hylätyksi jonnelin mistä kukaan ei olisi niitä löytänyt. Bellis on koko tarhalla olo ajan ollut erittäin tunnollinen äiti ja se onkin kasvattanut kaikki lapsosensa hyvin.

Pennut ovat sosiaalisia, uteliaita, leikkisiä ja terveitä ja ne ovat tottuneet paitsi toisten koirien kanssa laumassa elämiseen, myös vaihtuvien ihmisten seuraan ja käsittelyyn. Pentujen emo on n. 45cm korkea ja painoa löytyy 15-18kg, joten pennut tulevat todennäköisesti jäämään suurin piirtein saman kokoisiksi. Pennut ovat valmiita matkustamaan omiin koteihinsa toukokuun puolessa välissä käytään läpi rokotusohjelman. Pentujen emon Belliksen löydät täältä.

Huomiothan, että koiran tulee mahtua elämääsi ainakin seuraavat 10 vuotta, niin ylä- kuin alamäissäkin. Tulevan kodin tulee muistaa, että pennulle tarvitsee opettaa kaikki alusta alkaen, sisäsiisteydestä, remmikävelystä ja muista suomalaisen kotikoiran tärkeistä opeista lähtien. Pennut etsivät motivoituneita, sitoutuneita ja rakastavia koteja loppuelämäkseen, eikä niitä tule ottaa hetken mielijohteesta.

Tutustuthan ennen yhteydenottoa koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen.

25.4.2013

Alma on varattu!

 

Alma sai kodin toukokuussa.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.