Päivitetty 29.04.2021

Enkelikoira: ANDREW


Syntymäaika: 2014
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa
kastroitu

 

18.7.2015
OneVet eläinklinikka on yksi yhteityötahomme Romaniassa. Äskettäin on OneVet muuttanut tilavampiin tiloihin, mikä on iloinen asia, sekä henkilökunnalle, että lukuisalle koiramäärälle joita on OneVetissa lähemmäs toistasataa.

Jokunen viikko sitten, on Andrew otettu OneVet eläinklinikalle ja uutena, nöyränä koirana on vielä muiden koirien “höykyytettävänä”. Upeaa olisikin, jos tämä kiltti poika saisi pian kodin. Jotakin Andrewin menneisyydestä kertoo korvasta puuttuva palanen, mutta tuon tarinan tietää vain Andrew itse.

Andrew on kooltaan noin 40 cm ja painoa noin 8 kg. Uutena tulokkaana, on Andrew vielä vähän jännittynyt, mutta kun koiramäärä ympäriltä vähenee, alkaa Andrew tulemaan ulos kuorestaan ja ihminen saakin jo varavaisesti pusuja. Nöyrä, kiltti koira, joka varmasti reipastuu, kun ympärilla on rauhallisempaa.

16.9.2015
Andrew on saanut paikkansa isosta laumasta ja vapautunut olemus näkyi koiran luonteen muutoksena. Kulkurien aktiivit tapasivat Andrewin ja kertoivat koiran juoksevan iloisesti uusien ihmisien luokse hyppien ja pomppien, saadakseen osansa huomiosta, rahoittui kun sen osansa sai. Muiden koirien kanssa elää sopuisasti ja haastoi joitakin kavereitaan myös leikkimään kanssaan. Kova poika pusuttelemaan. Muutama uusi kuva lisätty iloisesta makkarakoirasta.

19.11.2015
Ihania uutisia, Andrew on varattu.

12.1.2016
Andrew eli Andy on saapunut omaan ihanaan kotiin 8.1.2016

29.4.2021
Andy sai elää rakastettuna perheenjäsenenä yli viisi vuotta, kunnes Andy yllättäen menehtyi sairaskohtaukseen. Suuret osanottomme Andyn perheelle ja kiitos, kun tarjositte sille loppuelämän kodin <3


Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Andrew saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Andrew on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilönä toimi Stina Nurmikoski

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.