Päivitetty 29.04.2021

Enkelikoira: MONKEY BOY


Monkey Boy 03/15

Monkey Boy 03/15

MONKEY BOY

* Noin 8-9 vuotias

* Uros

* Kastroitu

* Romaniassa

 

 

 

 

 

30.3.2015
Kulkureiden aktiivit vierailevat säännöllisesti Romaniassa paikallisten yhteistyökumppaneiden luona. Yksi matkojen tarkoituksista on kartoittaa uusia sopivia koiria yhdistyksen adoptio-ohjelmaan. Maaliskuussa 2015 Romanian matka kohdistui mm. Onevet klinikalle, jonka kanssa yhdistys tekee tiivistä yhteistyötä päivittäin. Klinikan kautta kulkevat mm. kaikki Suomeen saapuvat koirat. Tämän lisäksi Onevet tarjoaa turvapaikan monelle hylätylle. Yksi näistä koirista on jo varttuneempaan ikään ehtinyt Monkey Boy. Suloisuudestaan huolimatta Monkey Boykin oli päätynyt kunnalliselle koirataharhalle, jossa sitä olisi odottanut varma kuolema. Papalla kävi kuitenkin tuuri, kun se pelastettiin Onevetiin. Hurmattuaan aktiivimme se valikoitu yhdeksi niistä onnekkaista koirista, joka pääsee mukaan adoptio-ohjelmaamme ja aloittaa näin kodin etsinnän Suomesta.

Aktiivimme kuvaavat Monkey Boyta huippupapaksi, joka on ikäisekseen kovin reipas ja iloinen. Monkey Boy pitää ihmisistä ja tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa. Sen paras kaveri klinikalla on myös adoptio-ohjelmastamme löytyvä toinen vanhempi herras-mies, Mini Boxer. Fyysisesti Monkey Boy on hyvässä kunnossa ja oikealla hoidolla ja ruokinnalla sillä on edessä vielä monia vuosia uuden perheensä kanssa. Monkey Boy on noin 30cm korkea ja painoa sillä on 5.6kg.

29.4.2021
Monkey Boy sai elää rakastettuna täyttä perheenjäsenen elämää kuuden vuoden ajan, kunnes 26.4.2021 Monkeyn maallinen matka päättyi vanhuuden tuomiin vaivoihin. Monkey oli suuri persoona, joka jätti jälkensä kaikkiin hänet tavanneisiin.

Lämmin osanottomme Monkeyn perheelle. <3

6.4.2015
Monkey Boy on tulossa Suomeen 18.4.2015. Alustavasti se saapuu kotihoitoon. Parasta tietysti olisi, jos Monkey Boy pääsisi tuolloin suoraan omaan kotiinsa. Olethan rohkeasti yhteydessä varaajaan, mikäli tämä pikku-mies jäi mieleesi!

14.4.2015
Monkey Boy on varattu omaan kotiin.

16.4.2015
Monkey Boylla on hieman epäonnea matkassaan. Muutama päivä ennen lentoa se testattiin sydänmato-positiiviseksi. Monkey Boy jää siis vielä hetkeksi Romaniaan saamaan hoitoa. Toivottavasti poika saadaan nopeasti kotiin!

20.8.2015
Monkey Boyn oli tarkoitus matkustaa omaan kotiinsa jo keväällä, mutta sydänmatotartunnan vuoksi se joutui jäämään hoitoihin Romaniaan. Nyt sydänmato on kuitenkin selätetty ja Monkey Boy saapui Suomeen viime yönä.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Jos tiedät, mitä vanhan koiran omistaminen merkitsee, tiedostat siihen kuuluvat ilot ja surut, olet varautunut panostamaan vanhan koiran ruokintaan sekä hoitoon ja koet pystyväsi tarjoamaan turvallisen eläkeläiskodin, ota rohkeasti yhteyttä.

Huomioithan, että vanhan koiran kohdalla saattaa ikääntymisestäkin johtuen koitua eläinlääkärikustannuksia. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Monkey Boy saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Monkey Boy on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Harkitut yhteydenotot Taija Mäkiselle.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.