Päivitetty 10.02.2015

Kodin saanut koira: ARGOS


DSC_0581

ARGOS

* n.4-6 vuotias

* uros

* kastroitu

* Romaniassa

 

 

 

16.3.2014
Argoksen tarina ei ole ihan samanlainen kuin monen muun kulkukoiran romaniassa. Tällä pojalla on ollut ihka oikea omistaja ja sillä on ollut koti jossa se on saanut kasvaa ja elää. Valitettavasti omistaja kuoli vuoden 2013 lopulla, jolloin omistajan tytär ei halunnutkaan enään koiraa taloon, vaan oli heittämässä sitä kadulle kuin roskaa muiden joukkoon. Onneksi romanialainen eläinsuojelija Anda Murgu kuuli asiasta ja kävi noutamassa tämän rauhallisen ja viisaan oloisen pojan siipensä alle.

Kulkureiden aktiivien reissukausi Romaniaan on pyörähtänyt jälleen käyntiin ja reippaat tyttösemme vierailivat myös Andan uudella Jilavan tarhalla, jossa Argos muiden koirien kanssa tällä hetkellä asustelee.

Argos on kooltaan keskikokoinen koira, säkäkorkeus n.55 cm, paino 25 kg:n hujakoilla. Poika oli niin innostunut uusista tulokkaista etä teki ilo-hepuli spurtteja pitkin häkkiä 🙂 Sosiaalisena koira se halusi saada kaikilta huomiota ja viihtyi valtavan hyvin ihmisten seurassa. Luonteeltaan Argos tuntui olevan miellyttämisen haluinen ja kaikin puolin avoin koira.

Reippaan Argoksen kanssa samassa häkissä asusteli arkoja koiria, niin uroksia kuin narttujakin ja poika tuli toimeen kaikkien kanssa vallan hyvin.

7.6.2014
Tapasimme Argoksen romanian matkallamme touko-kesäkuun vaihteessa. Täytyy myöntää että tällä pojalla riittää huumoria ja se saa ihmisen mitä parhaimmalle tuulelle.

Kuumana päivänä Jilavan tahalla muut koirat hakeutuivat ensisijaisesti varjoon mutta Argos järjesti uusille tulijoille tavanmukaisen tervehtimis tanssi-rituaalinsa 😀 Onnesta pyörällään oleva poika juoksi edes takaisin häkissään, toisinaan pieniä piruetteja tehden ja hyppäsi esityksen päätteeksi koppinsa katolle leveästi hymyillen.

Tulevassa kodissa poika tulee taatusti vastaanottamaan töistä saapuvat omistajansa samalla tavalla! Argos herkistää hymyn vakavammankin ihmisen huulille 😉

7.7.2014
Lisätty ilohepuli-video hymypoika Argokselle 🙂

Argos tullaan luovuttamaan uuteen kotiinsa steriloituna, sirutettuna, asianmukaiset rokotukset kunnossa, loishäädettynä, uuden EU-passin kera. Tutustuthan sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa.

4.11.2014
Vihdoinkin Argos-poikaa onni pukkasi ja poika on varattu ikiomaan kotiin 🙂

10.2.2015
Argos matkusti Suomeen 7.2.2015

Varausta hoiti Kata

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.