Päivitetty 09.02.2015

Kodin saanut koira: OLENNA


Olenna 1/2015

Olenna 1/2015

OLENNA

* narttu

* n. 3-v

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

 

24.1.2015

Onevet-klinikan eläinlääkäri Adina oli ajelemassa Giurgiun kaupungista Bukarestiin, kun hän huomasi Olennan tien varressa. Tämä pieni suloinen kaunotar on yksi niistä tuhansista koirista, jotka on hylätty Romaniassa. Olennaa onnisti, Dr. Adina poimi hänet auton kyytiin ja otti mukaansa klinikan hoitolaan. Siellä tästä pienokaisesta kuoriutui leikkisä, iloinen pikkuvipeltäjä.

Olenna on myös erittäin sosiaalinen ja kiltti. Painoa sillä on n. 7-8 kg ja korkeutta 30-35 cm. Hoitolassa Olenna asustaa lukuisten toisten koirien kanssa, joten yhteiselo koirakaverin kanssa onnistuu varmasti hyvin. Tällä hetkellä tämäkin neitokainen joutuu elämään suureksi osaksi häkissä, joten oman kodin löytyminen olisi oikea onnenpotku.

29.1.2015
Olennalle mukavia uutisia, oma koti on löytynyt.

30.1.2015
Olennan koti peruuntui Olennasta johtumattomista syistä, joten tämä pieni tyttö etsii edelleen kotiaan.

2.1.2015
Olenna varattiin tänään omaan kotiin.

7.2.2015
Olenna saapui tänään omaan kotiinsa Suomeen.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen.

Kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Olenna saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Olenna on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Harkitut yhteydenotot Mia Takolanderille

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.