Päivitetty 21.03.2016

Kodin saanut koira: AURORE


Aurore

 

AURORE

* Arvioitu syntymäaika 8/2014

* narttu

* steriloitu

*Romaniassa.

 

 

 

 

24.2.2016
Aurore on todella kaunis nuori koiraneiti, joka odottaa oman kotinsa löytymistä Alina ja Anda Murgun tarhalla Sintestissä Romaniassa. Alina näki Auroren ensimmäisen kerran kurkattuaan kotinsa ikkunasta pihalla leikkiviä lapsia. Koira viihtyi lasten kanssa pihalla, ja Alina ajatteli Auroren olevan jonkin oma. Kuitenkin myöhemmin lasten mentyä koteihinsa, vaelteli Aurore edelleen yksinään pihalla, ja Alina päätti ottaa koiran sisälle suojaan. Pian kävi ilmi, että Aurore odotti pentuja, ja nuori koira steriloitiin, ettei se tulisi enää tiineeksi.

Aurore on todellinen seurakoira! Se tykkää olla sylissä, ja nauttii huomiosta ja rapsutuksista. Läheisyydenkipeä koira hakeutuu aina uudelleen ihmisen luokse hakemaan lisää paijausta. Luonteeltaan se on rauhallinen ja tulee hyvin toimeen sekä kaikkien koirien, että muidenkin otusten kanssa. Aurore ei hauku juurikaan, joten se voisi soveltua hyvin myös kerostaloasukkaaksi. Se ei pelkää kameraa, ja tuleekin hei poseeraamaan kippurahäntänsä kanssa, kun kuvia ryhdytään ottamaan.

Ikää Aurorella on nyt arviolta 1,5 vuotta. Se on suunnilleen polven korkuinen ja painaa 13-15 kg. Jalat ovat lyhyehköt, rakenne hiukan pötkylämäinen, ja turkki kauniin kirjava.

17.3.2016
Aurorelle on lisätty muutamia kuvia, jotka on otettu maaliskuun alussa. Saamme pian uusia kuulumisia, sekä lisää kuvia tytöstä, kun Kulkureiden Niina, Taija ja Salla saapuvat takaisin Romanian reissulta!

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Aurore saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Jollie on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

21.3.2015
Aurore on varattu omaan kotiinsa Ranskaan!

Yhteyshenkilö: Evi Koskinen.

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.