Päivitetty 06.07.2018

Enkelikoira: BABETTE


 

Babette

* n.7-8 v

* steriloitu narttu

* Romaniassa.

 

 

 

 

 

Perustiedot ja tausta

Jo kypsempään ikään ehtinyt Babette on löytynyt Bukarestista paikalliselta kirpputorilta ja päätynyt sitä kautta yhteistyökumppanimme Anda Murgun hoiviin odottamaan oma kotiaan. Babette on arvion mukaan n. 7-8 vuotias, n. 35 cm korkea ja painaa n. 8-9 kg, Babette on steriloitu.

Andan mukaan Babeten silmät ovat kovin surulliset ja hän toivookin, että kunhan hyvä ja rakastava koti löytyy, nuo silmät voisivat kirkastua. Babette ei ole kovin leikkisä eikä aktiivinen, hyväksyy kyllä muut koirat ja kissat ympärillään, mutta ei aktiivisesti hae kontaktia muiden eläinten kanssa. Babette voisikin sopia parhaiten ainoaksi koiraksi tai jo hieman vanhemman, rauhallisen koiran kaveriksi Robes De Soirée Mariage.

Babetelle toivomme kotia, joka on sitoutuva, tarjoaa Babetelle rakkautta ja hellyyttä, omaa rauhaa ja ymmärrystä jo hieman kypsempään ikään ehtineen frouvan tarpeisiin. Babetella on alapurenta.

Yhteydenotot Johannalle

Babette sai kodin suomesta 06.09.2012

Päivitykset

6.7.2018
Saimme viestiä Babetten perheeltä jossa he kertoivat Babetten nukahtaneen ikiuneen eilen, 5.7.2018. Kiitos perheelle kaikesta mitä Babettelle annoitte ja lämpimät osanottomme ja voimia suureen suruun.

Perheen kirjoittama teksti, Babettelle:

“Muistan kuinka täristen painauduit minua vasten. Muistan riemun jolla kirmasit ensimmäisiä kertoja ympäri mökkimaata. Muistan kuinka juoksit meitä pakoon hihna perässä raahautuen. Muistan jopa ne kerrat kun pelkäsit vieraitamme ja piilouduit sohvan alle. Muistan kuinka halusit lähelle ja kuinka katsoit minua arvioiden kun pukeudun oudosti. Muistan kuinka hotkit ruuan kuin imuri ja kuinka meinasit innostuksessasi tukehtua vesikuppiin. Muistan parhaiten sen miltä pehmeä turkkisi tuntui käsieni alla ja miten kaikki murheeni kaikkosivat kun katsoit minua silmiin ruskeilla suklaanapeillasi. Kuitenkin kaikkein parhaiten mieleeni jää se, kuinka paljon sinua rakastimme ja kuinka paljon annoit rakkautta myös meille. Lepää rauhassa Babette, oma rakas Prinsessamme.”

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.