Päivitetty 16.03.2017

Kodin saanut koira: BEKY


Syntymäaika: 2014
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Sintesti)
steriloitu

 

27.07.2016
Romaniassa koiria hylätään jatkuvasti, syy voi olla lapsen tulo perheeseen tai vaikkapa uusi sohva, syitä on monia. Suosittu dumppauspaikka Bukarestissa on kaupunkia kiertävä kehätie, jonka varrelle koiria jätetään. Yksi näistä koirista on herttainen Beky, joka löydettiin kehätien varrelta noin kolme kuukautta sitten paikallisen eläinsuojelija Alina Murgun toimesta. Alina uskoi, että Beky on tiineenä, mutta myöhemmin eläinlääkärissä selvisi, että kyse olikin vain neidin uhkeasta ulkomuodosta. Tällä hetkellä Beky odottaa omaa kotiaan Sintestin tarhalla, jota ylläpitää Kulkurien toinen pääyhteistyökumppani, yhdistys nimeltään Asociatia Suflete Dragi.

Beky on luonteeltaa todella ihana, sosiaalinen ja kiltti niin ihmisiä kuin toisia koiria kohtaan. Bekyn lempipaikka vaikuttaisi olevan ihmisen sylissä, sillä siihen neiti haluaisi kovasti päästä. Beky on olemukseltaan hyvin rauhallinen ja lempeä. Tarhalla Beky haukkuu vain ajoittain, mutta on tärkeää muistaa, että kotiutumisen myötä käytös voi muuttua. Bekyllä on romanialaiseen tyyliin lievästi rokokoo-jalat eli sen etujalat ovat jonkin verran vinot. Tämä ei todennäköisesti tule häiritsemään Bekyä millään tavalla, mutta toki tulevan kodin täytyy huolehtia neidin  riittävästä liikunnasta ja oikeanlaisesta ravinnosta sekä painonhallinasta.

Painoa tällä ihanalla pötkylällä on arvion mukaan noin 10 kg ja säkäkorkeutta noin 30-35 cm.

18.11.2016
Beky on saanut oman kodin Ranskasta.

03.02.2017
Ihana pötkylä Beky palaa uudelleen kotia etsivien koirien joukkoon, siitä itsestä riippumattomista syistä.

Pullea Beky on ilopilleri, jolla on mielessä kaksi asiaa; ihminen ja erityisesti sen syli. Herttainen ja kiltti Beky on hyvin mutkaton muiden kanssa ja innostuu lähestulkoon kaikesta. Syliin Beky osaa rauhoittua ja sylissä oleminen onkin ehdottomasti neidin lempipuuhaa. Pötkylä rakastaa ihmisen läheisyyttä ja rapsutuksia niin paljon, että siitä on hankala saada kuvia, missä ei ole ihmisiä. Neiti on luonteeltaan melko utelias, sillä esim. kameran äänet ovat sen mielestä hyvin mielenkiintoisia. Sintestin tarhalla Beky ei hauku juuri lainkaan.

Lisätty kauniille Bekylle kuvia marraskuulta ja vaihdettu sen artikkelikuva.

19.02.2017
Suloinen Beky on saanut useita potentiaalisia kotiehdokkaita, joten neidistä ei tällä hetkellä oteta enempää kyselyitä vastaan. Kiitos kaikille!

21.02.2017
Beky on vihdoinkin varattu omaan kotiin Suomeen! Onnea ihanalle pötkylälle ja sen tulevalle perheelle.

14.3.2017
Beky on tänään saapunut omaan kotiin Suomeen.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Beky saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Beky on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenkotiutuvan koiran oppaaseen, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Bekyn yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.