Päivitetty 15.03.2017

Kodin saanut koira: PINKY


Syntymäaika: 5/2016
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romania ( Mihaela Soare)
Steriloidaan

 

5.2.2017
Romaniassa Târgovișten kaupungissa asuva Mihaela Soare tekee kaikkensa auttaakseen oman kaupunkinsa alueen kodittomia koiria ja kissoja. Mihaela on löytänyt Pinkyn läheiseltä marketti alueelta, johon se on hylätty. Muutamaa päivää aikaisemmin Mihaela löysi täsmälleen samalta alueelta kolme muuta pentua, jotka ovat kovasti Pinkyn näköisiä ja todennäköisesti ovatkin samalta omistajalta peräisin.

Pinky on kooltaan aavistuksen verran muita pienempi ja tulee ehkä jäämään hieman yli 10 kg painoiseksi. Korkeutta Pinky kasvaa vielä vähän, mutta jää noin 40 cm mittoihin.

Pinky on ystävällinen ja ihmisrakas pieni koira. Se rakastaa muita koiria ja kissoja. Tyttö on pentumaiseen tapaan leikkisä ja utelias, oikein toimelias koiran alku. Se suhtautuu rohkeasti kaikkeen ja on innolla mukana arjen askareissa. Tämä tyttö ei turhia hauku, tai pidä itsestään erityisemmin meteliä, joten asumismuotona voi olla myös kerrostalo.

17.2.2017
Pikkuisella Pinkyllä kävi tuuri! Hänet on varattu omaan kotiin Suomeen! Onnea Pinky ja perhe!

14.3.2017
Pinky on saapunut tänään omaan kotiin Suomeen.

 

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan. Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Pinky saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Pinky on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilönä: Tanja Nummelin

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.