Päivitetty 08.10.2016

Kodin saanut koira: BETTINA


131024-Bettina-prof

BETTINA

* n. 3-vuotias

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

13.2.2015

Rosiorin kaupungin kunnallisella tarhalla vieraillessaan lokakuussa 2014 Kulkurien aktiivit tapasivat hyvin miellyttävän, ystävällisen ja kauniin koiran, joka oli viettänyt pitkään pienessä, parin neliön kokoisessa häkissä toisen koiran kanssa. Palattuaan Suomeen saimme kuulla, että suloinen narttu oli kuollut. Olimme kovin murheellisia – koira oli valtavan miellyttävä ja olisi ansainnut aivan muunlaisen kohtalon.

Tammikuussa tarhan koiria auttava Cornelia Stan kuitenkin kertoi iloisia uutisia; kyseinen koira oli kuin olikin elossa! Kyseessä oli siis väärinkäsitys. Siltä istumalta pyysimme, että se siirrettäisiin OneVet-klinikan hoitolaan. Hoitolan henkilökunta tohtori Adinaa myöden ovat ihastuksissaan Bettinasta: “she is the sweetest girls from the pension”, he kertovat.

Bettina tulee mitä mainoimmin toimeen hoitolan muiden koirien kanssa. Se on todella herttainen, pehmeä ja ystävällinen, ja sen voisi kuvitella sopivan monentyyppiseen perheeseen. Yksi yhteinen kriteeri kuitenkin on: Bettina etsii loppuelämän kotia, jossa sitä kohdellaan hyvin eikä koskaan enää hylätä.

Vaalealla kaunottarella on ikää arviolta kolmen vuoden verran, painoa 14 kg ja korkeutta 40-43 cm.

Bettina saapuu Suomeen asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Bettinaon mikrosirutettu, ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan huolellisesti ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

9.3.2015
Bettina on varattu omaan kotiin

3.4.2015
Bettina on matkustanut omaan kotiinsa

Bettinan kodinetsinnässä auttoi Kata Miettinen

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.