Päivitetty 13.10.2013

Kodin saanut: BETTY


 

BETTY

* n. 1 v.

* steriloitu narttu

* Romaniassa, tulossa kotihoitoon Suomeen  28.9.2013

 

 

 

17.09.2013

Petrosanin pikkaraiset on pelastanut kunnalliselta kuolemantarhalta Petrosanissa toimiva eläinsuojelija Viorica Kaprincez.

Koirakamuille Jeesiä-kaksikon, Kulkureiden sekä yksityisen suomalaisen auttajan, Anun yhteistyöllä viisi pikkaraista matkustivat elokuun viimeisenä päivänä 700 km Petrosanista Bukarestiin jossa ne vietiin välittömästi eläinlääkärin tarkastukseen ja rokotuksille Kulkureiden yhteistyöklinikalle.
Nyt pikkaraiset ovat saaneet asettua aloilleen väliaikaiseen suojapaikkaansa, pienelle yksityiselle tarhalle Bukarestissa. Siellä pikkaraisten on turvallista odottaa seuraavaa matkaansa, kotimatkaa Suomeen.

Kaikki viisi pikkaraista ovat sosiaalisia, leikkisiä ja hyvin ihmisrakkaita. Ne eivät ole kovia haukkumaan ja viihtyvät hyvin koiraporukassa. Kissoja pikkaraiset eivät ole tiettävästi tavanneet.

Betty on pikkuruinen, musta, steriloitu narttu. Betty on n. vuoden vanha ja painaa n. 4 kiloa. Betty on hyvin aktiivinen, sosiaalinen ja ystävällinen neito, jolla on varmasti paljon annettavaa omalle ihmiselleen. Betty on erityisen kiinnostunut ihmisistä ja seuraileekin innokkaasti jokaista jalkaparia jonka näkee. Betty on myös hyvin leikkisä ja leluilla leikkiminen on erityisesti Bettyn mieleen.

Bettylle etsitään nyt loppuelämän kotia, jossa tämä ihastuttava terrierimäinen nuori tyttö saisi ansaitsemansa rakkauden ja lämmön. Betty on aktiivinen ja vielä nuori, joten koulutukseen ja energian suuntaamiseen oikeisiin asioihin olisi tulevassa kodissa hyvä panostaa.  Voisi olla myös mukavaa, että Bettyllä olisi uudessa kodissaan koirakaveri, jonka kanssa Betty voisi leikkiä ja purkaa energiaansa.

Huomiothan, että koiraan sitoudutaan loppuelämäksi ja tämä aika on keskimäärin 10-15 vuotta. Tärkeä asia jo koiraa harkitessa on myös punnita omat resurssit kunnolla ja miettiä asiaa huolella joka suunnalta.

23.9.2013

Betty on varattu omaan kotiinsa.

Betty luovutetaan omaan kotiinsa sirutettuna, steriloituna, rokotettuna, loishäädettynä, tautitestattuna ja EU-passin kera.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi huolellisesti sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, koiran omistajan oppaaseen ja adoptoinnin kustannuksiin.

6.10.2013

Betty sai oman kodin 28.9.2013.

Bettyn varausta hoiti Johanna.

 

Kuvat aukeavat klikkaamalla isommiksi.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.