Päivitetty 23.07.2016

Kodin saanut koira: BIJOU


Syntymäaika: 2011-2012
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Sintesti)
kastroidaan

 

16.12.2015
Iloinen ja herttainen Bijou on pelastettu Oltenitan kunnalliselta tarhalta noin viisi kuukautta sitten. Siitä lähtien tämä ihana poika on odottanut omaa kotiaan Sintestin tarhalla, jota ylläpitää Kulkurien toinen pääyhteistyökumppani, yhdistys nimeltään Asociatia Suflete Dragi.

Valloittava Bijou on sekä ihmisiä että muita koiria kohtaan sosiaalinen ja lempeä ja myös lapset ovat tälle söpöläiselle mukava asia. Bijouta ei kuitenkaan varmuuden vuoksi suositella perheeseen, jossa asuu jo valmiiksi toinen uros koira.

Hurmaava Bijou on luonteeltaan rauhallinen ja hyvin tasapainoisen oloinen koira. Kun Bijou saa häkkiinsä vieraan, alkaa pikkuinen touhottaa hyväntuulisena  ja innoissaan ihmisen ympärillä.

Bijou on olemukseltaan erityisen sympaattinen ja hyväntuulinen pikkukoira, jolla on arvion mukaan painoa noin 13-15kg ja säkäkorkeutta noin 35-40cm.

04.02.2016
Kulkurien aktiivit matkustivat jälleen Romaniaan ja 11.1 he vierailivat Sintestin tarhalla, jossa myös Bijou monien muiden koirien tavoin odottaa omaa kotiaan. Ihanasta Bijousta saimme seuraavanlaisia kuulumisia:

Alinan sanoin Bijou on jalokivi häkissä. Kun aktiivit menivät Bijoun häkkiin, herra ei aluksi uskaltanut tulla moikkaamaan, mutta muutaman minuutin lepertelyn ja kannustamisen jälkeen Bijou oli aivan sulaa vahaa ja tuli reippaasti tervehtimään. Bijou on luonteeltaan hupsu, hellyyttävä ja leikkisä makkaran mallinen pötkö, jonka häntä vispasi edestakaisin koko vierailun ajan. Tuttuja ihmisiä Bijou tervehtii rennosti pusutellen. Hassusta luonteesta huolimatta Bijou ei hössötä, vaan vaikuttaa erityisen vakaalta ja tasapainoiselta koiralta, joka kaipaa kovasti omaa perhettään, johon se voisi kiintyä.

Lisätty Bijoulle video ja uusita kuvia tammikuulta.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Bijou saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Bijou on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenkotiutuvan koiran oppaaseen, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

24.02.2016
Pieni jalokivi Bijou pääsee vihdoinkin häkistään pois, sillä se on varattu Suomeen omaan kotiin! Valtavasti onnea hupsulle ja hellyyttävälle Bijoulle ja tulevalle perheelle! <3

27.04.2016
Bijou testattiin maaliskuussa sydänmadon osalta positiiviseksi, joten pikkuinen jää vielä joksikin aikaa Romaniaan saamaan hoitoa.

23.07.2016
Ihana Bijou lensi viime yönä Suomeen omaan kotiinsa.

Bijoun yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

 

 

 

 

 

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.