Päivitetty 07.08.2015

Kodin saanut koira: BIKI


BIKI5BIKI

* n. 7-vuotias

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

12.6.2014
Bikin tarina on romanialaisittain hyvin tuttu: Tämä upea, arviolta noin 7-vuotias, koirarouva oli tylysti hylätty kadulle. Biki oli kuitenkin onnekas, sillä vanha nainen pelasti sen kadulta ja toimitti sen Onevet-klinikalle, jossa Biki nyt odottaa ikioman kodin löytymistä. Bikin taustoja ei voida kuin arvailla, eikä ole siis tietoa, onko tällä upeaturkkisella rouvalla ollut joskus oma perhe.

Kulkurien aktiivit vierailivat Onevet-klinikalla Romaniassa toukokuussa 2014 ja kuvailivat Bikin olevan luonteeltaan ihastuttava: rauhallinen ja tasapainoinen ilman mitään arkuutta. Biki on sosiaalinen, ystävällinen ja nöyränoloinen rouva, joka nauttii ihmisen seurasta ja hakeutuu mielellään hellittäväksi. Tällä hetkellä Biki asustaa pienessä laumassa Onevetissä ja on siellä kuin kala vedessä niin riiviöpentujen kuin aikuistekin koirien kanssa eli Bikiä voisi olla omassa kodissa odottamassa koirakaveri.

Kooltaan Biki on n. 40 cm korkea ja painaa n. 15kg. Bikillä on upea vehnänvärinen liehuturkki, jolle kuvat eivät tee oikeutta.

Missä olisi tämän luonteeltaan täyttä kultaa olevan kauniin rouvan oma koti, jossa olisi tarjota sille rakkautta  loppuelämäksi? Tulevan omistajan on hyvä muistaa, että Bikille tulee opettaa kaikki kotikoiran tarpeelliset taidot sisäsiisteydestä hihnakäyttäytymiseen lempeän johdonmukaisella tavalla. Lisäksi on aina tärkeää muistaa, että koiraan tulee sitoutua sen koko loppu elämän ajaksi.

15.7.2014
Kulkurien aktiivit tapasivat ihastuttavan Bikin heinäkuun alussa Romaniassa ja kuvailivat sitä kertakaikkisen sympaattiseksi! Biki on rakastettava ja suloinen rouva, joka moikkaa nätisti kaikkia sille uusiakin ihmisiä ja tulee toimeen kaikkien muiden koirien kanssa, mutta osaa toki pitä puolensa esim. makupaloja jaettaessa 🙂 Täällä uusi video Bikistä. Lisätty myös uusia kuvia kaunokaisesta!

1.8.2015
Biki on saanut kodin Romaniasta!

Biki luovutetaan uuteen kotiinsa steriloituna, sirutettuna, asianmukaiset rokotukset kunnossa, loishäädettynä, uuden EU-passin kera.

Tutustuthan sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa.

Bikin kodinetsinnässä auttoi Niina.

 

 

luovutetaan uuteen kotiinsa kastroituna, sirutettuna, asianmukaiset rokotukset kunnossa, loishäädettynä, uuden EU-passin kera.

Tutustuthan sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa.

Fidelin kodinetsinnässä auttaa Niina.

– See more at: https://kulkurit.fi/fidel/#sthash.BjtCOoJ2.dpuf

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.