Päivitetty 31.05.2016

Kodin saanut koira: BISCOTTI


Syntymäaika: 2014
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa
kastroitu

06.05.2016
Ihana karvapallero Biscotti on löydetty hylättynä viime vuoden marraskuussa Bukarestista eläinsuojelija Alina Murgun toimesta. Tällä hetkellä Biscotti odottaa omaa kotiaan Alinan kodissa.

Ihmisiä kohtaan pikkuinen Biscotti on kiltti ja sosiaalinen, olematta kuitenkaan hössöttäjä. Kaikkien muiden koirien sekä kissojen kanssa poika tulee hienosti toimeen. Luonteeltaan Biscotti on leikkisä, mutta ei kuitenkaan kovin aktiivinen. Väliaikaisessa hoitopaikassa Biscotti ei hauku, mutta on tärkeää muistaa, että käytös voi muuttua kotiutumisen myötä. Alina kertoo, että Biscotti voisi nauttia hyvinkin paljon lenkkeilystä, joten pikkuisesta saisi mahdollisesti hyvän kaverin lenkkipoluille.

Herttaisella Biscotilla on arvion mukaan painoa noin 9kg ja säkäkorkeutta noin 25-30cm.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.
Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Biscotti saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Biscotti on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenkotiutuvan koiran oppaaseen, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

31.05.2016
Biscotti on saanut oman kodin Ranskasta.

Biscotin yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.