Päivitetty 12.08.2014

Kodin saanut koira: BOOPSY


Boopsy

BOOPSY

* arvioitu syntymäaika 1/2014

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa.

 

 

 

 

19.5.2014
Lady Lassie ja sen pentu Boopsy asuvat tällä hetkellä Anda Murgun tarhalla Romaniassa. Ne ovat päätyneet tarhalle Andan romaninaapureilta, jotka eivät halunneet enää pitää koiria luonaan. Molemmat koirat ovat tottuneet vilkkaaseen elämään kanojen, possujen, pupujen ynnä muiden eläinten keskellä,  ja nyt ne etsivät omia kotejaan, jossa voisivat viettää loppuelämänsä.

Boopsy on vuoden vaihteessa syntynyt, nyt noin 5 kk ikäinen reipas ja sulonen pentu, joka pitää ihmisistä. Muiden koirien kanssa se on sosiaalinen, ja se on tottunut kaikenlaisiin eläimiin, joten pärjäisi todennäköisesti hyvin myös kodissa, jossa on kissoja.

Boopsy painaa tällä hetkellä noin 7 kg, sen emo Lady Lassie on kooltaan noin 20 kg, joten Boopsystä voidaan arvella tulevan suunnilleen saman kokoinen tai hiukan pienempi. Boopsylla on emoaan lyhyemmät tappijalat, ja sen rakenne on niin sanotusti makkaramaisempi.

Pennunottajan on hyvä muistaa jo harkintavaiheessa, että pentuun sitoudutaan pitkäksi aikaa. Boopsy on aktiivinen pentu, joka tulee vaatimaan rajoja, koulutusta ja ymmärrystä koiran aktivoinnista, sekä siitä miten energian saa purettua luvalliseen tekemiseen.  Motivaatio ja omat resurssit tulee punnita tarkasti, sekä ottaa huomioon se, että kun kyseessä on pentukoira, saattaa luonne muuttua matkalla montakin kertaa aikuistumisen aikana.

Boopsyä ei välttämättä steriloida Romaniassa nuoren ikänsä vuoksi, joten uusi omistaja sitoutuu steriloimaan koiran Suomessa. Yhdistys osallistuu kustannuksiin 25% osuudella, kunhan toimenpide suoritetaan kohtuullisessa ajassa.

12.6.2014
Ihastuttavalle Boopsylle lisätty kuvia.

22.6.2014
Boopsy on steriloitu kesäkuun puolivälissä, ja leikkaushaava paranee kovaa vauhtia. Leikkisälle Boopsylle lisätty video.

Boopsy saapuu Suomeen sirutettuna, rokotettuna, loishäädettynä, tautitestattuna ja EU-passin kanssa. Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, koiran omistajan oppaaseen ja adoptoinnin kustannuksiin.

23.6.2014
Boopsy on varttu omaan kotiinsa Suomeen!
10.8.2014
Boobsy saapui omaan kotiinsa.

Kodin etsinnässä auttoi Evi.

 

Video: Boopsy leikkii kaverinsa kanssa.

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.