Päivitetty 27.10.2014

Kodin saanut koira: BROWNIE


Brownie

BROWNIE

* ikä noin 6 vuotta

* uros

* kastroidaan

* Romaniassa.

 

 

 

2.5.2014
Brownie on saanut elää Romaniassa kotikoirana elämänsä ensimmäiset kuusi vuotta. Se on asunut omassa kodissaan ja oppinut siellä kotikoiran taitoja. Nyt kuitenkin aiemmille omistajille on tulossa perheenlisäystä, ja he halusivat hankkiutua koirasta eroon. Brownie on asunut viime ajat kadulla omistajien talon edustalla, mutta nyt se on Romaniassa Anda Murgun tarhalla odottamassa omaa loppuelämänsä kotia.

Brownie on luonteeltaan sosiaalinen, älykäs ja ystävällinen. Se tulee loistavasti toimeen sekä ihmisten, että toisten koirien, sekä urosten että narttujen, kanssa.  Brownie osaa jo kävellä hihnassa, eikä se tarhalla ollessaan hauku. Brownieta voisi ajatella myös kerrostalon asukkaaksi. Omassa kodissaan sillä voisi olla eläinkavereita, mutta varmasti se viihtyisi myös ainoana koirana.

Kooltaan Brownie on pienehkö. Tällä hetkellä se painaa 10-11 kg. Brownieta ei ole vielä kastroitu, mutta se tullaan kastroimaan ennen Suomeen saapumistaan.

Mikäli kotonasi on paikka reippaalle aikuiselle koirakaverille, voisi Brownie olla etsimäsi kultakimpale! Muistathan kuitenkin, että vaikka Brownie on ollut kotikoirana aiemmin, tulee sen uuden perheen sitoutua kouluttamaan ja aktivoimaan koiraa, sekä opettamaan Brownielle, miten kotioloissa asuttaessa tulikaan käyttäytyä.

8.8.2014
Kulkurit tapasivat Brownien Romanian reissulla heinäkuussa Andan tarhalla Jilavassa. Brownie vaikutti oikein leppoisalta koiralta. Kooltaan se oli pienempi, kuin mitä kuvien perusteella oli välittynyt! Browniella oli aiemmin ollut iho-ongelmia, mutta iho oli kuitenkin nyt hyvässä kunnossa. Sillä oli ollut myös pieni konflikti toisen koiran kanssa, joka oli käynyt Brownien päälle, ja siksi sillä on poskessa hiukan arpea ja karvatonta kohtaa. Muuten Brownie tuli hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Ihmisistä se tuntui pitävän kovasti ja tuli syliin moikkaamaan. Jokohan suloinen Brownie pääsisi taas pian kotikoiraksi oman perheensä luokse, jos sellainen vain löytyisi!

15.9.2014
Brownie on varattu omaan kotiinsa Suomeen 12.9.2014!

Brownie saapuu Suomeen sirutettuna, rokotettuna, loishäädettynä, tautitestattuna ja EU-passin kanssa. Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, koiran omistajan oppaaseen ja adoptoinnin kustannuksiin.

27.10.2014
Brownie matkusti omaan kotiinsa Suomeen sunnuntaina 26.10. Onnea Brownielle ja sen uudelle kodille!

Kodin etsimisessä auttoi Evi.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.