Päivitetty 27.10.2014

Kodin saanut koira: KATY


UUSI PROFIILI

KATY

* arvioitu syntymäaika 3/2014

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa.

 

 

 

 

3.7.2014
Katy on ihastuttavan suloinen koiraneiti, joka on löydetty kahden kuukauden ikäisenä rautatiekiskojen kupeesta kahden kylän välistä. Löytymisestään lähtien se on ollut kotihoidossa Romaniassa, ja olisi nyt valmis löytämään oman loppuelämänsä rakastavan kodin.

Katy on keväällä syntynyt, nyt noin 4 kk ikäinen reipas ja sosiaalinen pentu, joka rakastaa ihmisiä. Se on luonteeltaan hauska, ja sen hullutuksille saa nauraa! Katy on myös kiltti, leikkisä ja rohkea, normaali koiranpentu. Sosiaalisuutensa vuoksi Katy tulee erittäin hyvin toimeen muiden koirien kanssa, ja se on tottunut myös kissoihin.

Kotihoidossa ollessaan Katy ei juuri hauku, joten se voisi sopia myös kerrostaloon asukkaaksi. Vaikka Katy onkin tottunut kodinomaisiin oloihin, tulee sen koulutuksessa toki edelleen kiinnittää huomioita perusasioiden, kuten sisäsiisteysden ja hihnakäyttätymisen harjoiteluun.

Katysta tulee aikuisena keskikokoinen, eli se tulee painamaan noin 15-20 kg.

Pennunottajan on hyvä muistaa jo harkintavaiheessa, että pentuun sitoudutaan pitkäksi aikaa. Katy on aktiivinen pentu, joka tulee vaatimaan rajoja, koulutusta ja ymmärrystä koiran aktivoinnista, sekä siitä miten energian saa purettua luvalliseen tekemiseen.  Motivaatio ja omat resurssit tulee punnita tarkasti, sekä ottaa huomioon se, että kun kyseessä on pentukoira, saattaa luonne muuttua matkalla montakin kertaa aikuistumisen mukana.

28.7.2014
Katy etsii edelleen omaa kotiaan kotihoitopaikassaan, jossa se pääsee välillä myös pihalle kirmailemaan. Katysta on kasvamassa hyvin reipas ja vauhdikas nuori neiti. Tällä hetkellä se painaa 7,7 kg. Edelleenkään se ei ole ollenkaan porukan kovaäänisin haukkuja, vaan aivan normaalin, ihanan kotikoiran oloinen. Katylle lisätty kuvia, sekä kaksi videota.

11.9.2014
Katy odottelee edelleen omaa kotiaan kotihoitopaikassaan ja kasvaa kovaa vauhtia!
Katy on steriloitu.

15.9.2014
Katy on varattu omaan kotiinsa Suomeen!

Katy saapuu Suomeen sirutettuna, rokotettuna, loishäädettynä, tautitestattuna ja EU-passin kanssa. Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, koiran omistajan oppaaseen ja adoptoinnin kustannuksiin.

27.10.2014
Katy matkusti omaan kotiinsa Suomeen sunnuntaina 26.10. Onnea Katylle ja uudelle kodille!

Kodin etsinnässä auttoi Evi.

Video: Katy kotihoitopaikassaan Romaniassa, kuvattu kesäkuussa 2014

 

Kaksi videota Katysta kotihoitopaikassaan Romaniassa. Kuvattu heinäkuussa 2014.

 

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.