Päivitetty 26.07.2015

Kodin saanut koira: BUFFA


Buffa

BUFFA

* n. 4 vuotias

* steriloitu

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

19.4.2015
Romanialaisen eläinsuojelijan Carmen Mandescun ystävä löysi Buffa-tytön kadulta noin vuosi sitten. Siitä lähtien Buffa on asustellut löytäjänsä luona toisten kodittomien koirien kanssa. Näillä onnekkailla kavereilla on piha missä juoksennella ja jokapäiväisen ruoan etsiminen kadulta ei ole enään haaste; nyt vain odottelemme että se oma koti vielä löytyisi.

Buffa ei hauku paljon, joten sen tuleva koti voi sijaita myös kerrostalossa. Reipas tyttö on erittäin onnellinen ja ystävällinen kaikille ihmisille. Buffa suorastaan rakastaa halauksia ja rapsutuksia, joten tuleva omistaja saakin sitoutua näiden toimittamiseen Buffalle päivittäin.

Buffaa ei ole testattu kissojen tai lasten kera, mutta hän ei ole koskaan käyttäytynyt aggressiivisesti ketään ihmistä tai eläintä kohtaan!

Tytön säkäkorkeus on n. 40 cm ja painoa Buffalle on kertynyt alle 15 kg.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Buffa saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Buffa on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavaneläimen terveyteen ja kustannuksiin.

2.7.2015
Buffa on varattu omaan kotiin

26.7.2015
Buffa on matkustanut omaan kotiin.

Buffan varausta hoiti Kata

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.