Päivitetty 07.08.2016

Kodin saanut koira: BUNNY GIRL


Syntymäaika: 2/2016
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romania (kotihoidossa)
ei steriloitu

 

12.6.2016
Bunny Girl on hylätty noin 6 viikon ikäisenä. Sen oli ollut todella peloissaan ja sen oli kuultu itkevän kovasti. Bunnyn iho oli täynnä loisia ja paljon karvattomia kohtia, mutta onnekseen oli se hylätty sellaisen kotioven kohdalle, jossa asui eläinrakkaita ihmisiä. Bunny Girl otettiin suojaan ja se sai lääkitystä, ruokaa ja rakkautta. Pian tulikin pelokkaasta ja itkuisesta koirasta esiin pieni pörröinen enkeli mustien nappisilmien kera.

 

Bunnyn murheellisesta elämänalusta on jo kaukainen muisto vain, eikä sitä tunnu muistavan Bunnykaan millään tavalla, sillä Bunny on perusiloinen ja touhukas pentu, se rakastaa ihmisiä, niin isoja aikuisia kuin pieniä lapsiakin. Bunny Girl asustaa 4 koiran ja 2 kissan taloudessa kotihoidossa, joten se osaa olla isommassakin laumassa ja tulee mainiosti toimeen kaikkien eläinten kanssa, tosin kissat eivät tunnu arvostavan kovin innokasta ja leikkisää Bunnya.

Tämä pikkuinen tyttö on viisaan oloinen koira ja onkin nopeasti oppinut uusia asioita, se osaa istua ja käydä maahan käskystä, kun tietää, että saa namia palkinnoksi, nyt opettelun alla on remmissä kävely. Bunnyn vasemmassa silmässä oli löydettäessä jotain ongelmaa, mutta lääkäri oli todennut, ettei häiritse koiraa millään tavalla.

Bunny Girl arvioidaan kasvavan keskikokoiseksi ja painoa olisi noin 20 kg

22.6.2016
Bunny Girl varattiin tänään omaan kotiin.

5.8.2016
Bunny Girl saapui Suomeen.

 

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan.

Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa.

Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Mikäli Bunny Girl tulee Suomeen alle kuuden kuukauden ikäisenä, sitä ei steriloida ennen kotiutumista. Tällöin tuleva koti sitoutuu steriloimaan koiran kohtuullisen ajan kuluessa sen saavuttua Suomeen, mieluiten neljän kuukauden sisällä. Yhdistys osallistuu halutessanne steriloinnin/kastroinnin kustannuksiin 70 eurolla kuittia vastaan. Olethan myös yhteydessä yhdistykseen (varaajaan) ennen sterilointia.

Bunny Girl saapuu Suomeen asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Bunny Girl on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

 

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Stina Nurmikoski

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.