Päivitetty 17.06.2016

Kodin saanut koira: CAESAR


Syntymäaika: 2013
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa
kastroitu

 

26.11.2015
Iloinen ja lempeä Caesar on päässyt kadulta odottamaan omaa kotiaan Bukarestissa sijaitsevaan Onevetin koirahoitolaan.

Kiltti Caesar tulee todella hienosti toimeen toisten koirien kanssa ja tällä hetkellä pikkumies asuu toisen uroksen Zoron kanssa, joka on luonteeltaan hieman pomotteleva toisia koiria kohtaan. Caesar ei lähde haastamaan Zoroa, vaikka onkin tätä nuorempi ja leikkaamaton, eli herra on todella hyväntahtoinen toisia koiria kohtaan.

Ihmisiä kohtaan ihastuttava Caesar on erittäin iloinen ja avoin. Pikkuinen rakastaa myös tuntemattomia ihmisiä ja tuleekin heti syliin ja jakaa suukkoja myös tuntemattomille ihmisille. Caesar antaa käsitellä itseään todella hienosti.

Painoa tällä ihastuttavalla hurmurilla on arvion mukaan noin 12kg ja säkäkorkeutta noin 40cm.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.
Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Caesar saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Caesar on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenkotiutuvan koiran oppaaseen, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

03.12.2015
Ihana Ceasar on saanut parhaita mahdollisia uutisia, nimittäin tätä suloista hurmuria odottaa oma rakastava koti Suomessa <3 Onnea Ceasarille ja tulevalle perheelle!

15.01.2016
Caesar on saapunut eilen omaan loppuelämän kotiinsa Suomeen.

Caesarin yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.