Päivitetty 03.03.2018

Enkelikoira: CALLE


10/2013

CALLE

* n. 7-8v

* uros

* Romaniassa

 

 

 

 

 

31.7.2013
Töpöhäntäinen vanhempi herraskoira ottaa vieraat ihmiset vastaan haukkuen ja töpöhäntäänsä heiluttaen. Se pysyttelee ensin vähän kauempana vieraista päästäen innokkaimmat tutustumaan ensin. Sen katseessa on tietynlainen kaipaus, jonka tulkitsen kaipuuksi ihmisen luo, hellittäväksi ja kaveriksi, jonkun ihmisen omaksi.

Yleensä kulkukoirat päätyvät turvapaikkoihinsa jonkun löytämänä, loukkaantumisen vuoksi tai omistajansa hylkääminä. Calle ei kuitenkaan noudattanut yleistä kaavaa, vaan päätti itse 5 vuotta sitten saapua Onevetin hoitolaan. Sinnehän Calle sitten jäi ja edelleen viiden vuoden odottamisen jälkeen se on vailla omaa kotiaan. Nyt jo seniori-iässä oleva Calle vaikuttaa terveeltä ja hyvinvoivalta, mutta kodin tulee varautua vahuuden mukanaan tuomiin vaivoihin ja sitoutua niiden hoitamiseen.

Calle on noin 60cm korkea ja painaa 25-30kg.

Toisten koirien kanssa ja laumassakin hyvin toimeen tuleva Calle on hoitajiensa mukaan uskollinen ja älykäs. Kysyttäessä, miten Callen älykkyys ilmenee, kertovat sen hoitajat Callen oppivan todella nopeasti uusia temppuja ja aivan kuin se ymmärtäisi mitä ihminen sille sanoo. Toisia koiria kohtaan Calle on rauhallisen määrätietoinen ja selkeästi omaa tietynlaista auktoriteettia. Toisten koirien säheltäminen ei saa Callea hermostumaan ja tuntuu, että sillä on todella hyvät hermot. Se saattaa pomottaa muita koiria, mutta tekee sen vain tarvittaessa. Ihmistä kohtaan Calle on rohkea, avoin ja sosiaalinen. Calle kiintyy helposti ihmiseen ja sen luottamus on aika helppo ansaita. Calle on hellyydenkipeä ja miellyttämisenhaluinen. Calleen on todella helppo ihastua, sillä se on mutkaton, rauhallinen ja kärsivällinen koira jonka kanssa on vain jotenkin hyvin miellyttävä olla. 

1.11.2013
Kulkurien porukka vieraili jälleen Romaniassa ja matkallaan he tapasivat myös ihatuttavan Callen. Calle on heidän mukaansa rauhallinen ja todella symppis herra, joka ei muiden koirien pärinöistä välitä. Calle hakeutuu ihmisen lähelle ja sen töpöhäntä vipattaa aina, kun sille antaa huomiota. Calle vaikuttaa kovin rauhaa rakastavalta ja tasapainoiselta koiralta! Lisätty kuvia.

27.1.2014
Callea potkaisi onni ja hänet on varattu omaan, ihanaan kotiinsa Suomeen! Callea malttamattomina odottavat kaksijalkaiset sekä nelijalkaiset, tulevat, perheenjäsenet<3

14.2.2014
Calle matkasi Suomeen omaan kotiin.

25.2.2014
Calle on viettänyt uudessa kodissaan jo 10 yötä ja on saanut ystävikseen jo kodin muut lemmikit. Kotiutuminen jatkuu vielä, mutta hyvältä näyttää tulevaisuus, johon kuuluu paljon oman kodin lämpöä, rakkautta.

Calle sai mahdollisuutensa ja varmasti käyttää sen hyväkseen, saisivatpa kaikki saman mahdollisuuden!

3.3.2018
Calle on siirtynyt enkeleiden luokse. Rakastettu herrakoira, joka oli uskollisuuden perikuva ja joka oli kuin varjo, aina ihmisensä vierellä. Onnelliset olivat ne 4 vuotta, mitkä saimme yhdessä viettää. Seniorikoiran viisauden ja upeden, sen Calle meille opetti ja näytti, että yhteiset hetket, oli ne kuinka lyhyitä, on sen pienenkin hetken arvoisia, sillä minä olisin menettänyt, jollemme olisi koskaan tavanneet. Olet aina Rakas Calle ja kaipaamme sinua.

– Perheesi

 

Varaajana toimi Nea.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa